Як почуваються діти, які захворіли в НВО №1

Як почуваються діти, які захворіли в НВО №1
Ілюстративне фото
  • Про масове захворювання стало відомо вчора, 8 вересня.

  • Через хворобу на заняттях не з’явилися понад 200 дітей.

  • Кількість госпіталізованих вже зросла до 10.

Про масове захворювання дітей в навчально-виховному об’єднанні №1 стало відомо вчора, 8 вересня. Занедужали понад 200 дітей. Крім того, повідомлялося про те, що п’ятьох дітей госпіталізували до Хмельницької інфекційної лікарні.

Сьогодні, 9 вересня, у департаменті освіти Хмельницького провели брифінг, де розповіли про ситуацію з захворюванням. Зокрема, головний лікар інфекційної лікарні Оксана Піддубна розповіла, що госпіталізували вже 10 дітей. За її словами, всі вони надходили в стані середньої тяжкості та мали симптоми харчової токсикоінфекції.

Станом на зараз всі діти стали почуватися краще, їхнє самопочуття майже задовільне. Директор НВО №1 Оксана Романів розповіла, що діти, які не були госпіталізовані, також почуваються краще. Причини спалаху хвороби наразі встановлюють.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Лика Гришанович

    В Хмельницькому коледжі у студентів такий же діагноз. Діти перебували у гуртожитку. Закрили. Не звинувачуйте наперед кухарів. Потрібно ретельно розібратися.
  • Max Forosov

    Повара не имеют санитарных книжек, сан станция смыв с рук и со столов не берет, на воде экономят, гигиена отсутствует - повар в туалет сходит и рук не помоет. Еще плюс работников пищеблока нужно проверить на венерические заболевания, вон недавно здесь гинеколог давала интервью - говорила что все женщины у нас через одну болеют сифилисом и хламидиозом а к гинекологу не обращаются, потому что деньги экономят, так и разносят заразу дальше.

    Ирина Косметико reply Max Forosov

    А про мужчин ничего не сказала?

keyboard_arrow_up