З інфекційної лікарні виписали всіх дітей, які захворіли в НВО №1

З інфекційної лікарні виписали всіх дітей, які захворіли в НВО №1
  • Загалом були госпіталізовані 14 дітей.

  • Всі вони виписані з одужанням.

З Хмельницької інфекційної лікарні виписали всіх дітей, які захворіли в НВО №1. Їх загалом, нагадаємо, було 14. Про це сьогодні, 16 вересня, журналістам vsim.ua розповіла заступник головного лікаря медичного закладу Нінель Марцонь.

З власних джерел журналістам vsim.ua стало відомо, що до лікарні поверталися діти, виписані раніше. Нінель Марцонь цього не підтвердила:

— Це випадок, коли тато заявив, що дитину з температурою виписали. В дитини на вечір була температура 37,1, зранку нормальна температура, мама не бажала залишати її ще на добу в закладі, і вона мала право на це. Дитина була виписана. Тобто ніхто в заклад не повертався, — розповіла лікар.

Відео дня

Нам також стало відомо, що інфекційної лікарні госпіталізують дітей з інших навчальних закладів з симптомами, подібними до симптомів отруєння в НВО №1. Нінель Марцонь цю інформацію підтвердила, однак зазначила, що це поодинокі випадки, які не пов’язані зі спалахом в НВО №1.

— Зв’язку з масовим захворюванням в НВО №1 немає, там різні причини є, у декотрих встановлено умовно-патогенну мікрофлору, у декотрих не встановлено. Ці діти не були дотичні до НВО №1, — зазначила заступник головного лікаря інфекційної лікарні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up