За яких умов Хмельницький може потрапити до «помаранчевої» та «червоної» зон

За яких умов Хмельницький може потрапити до «помаранчевої» та «червоної» зон
Ілюстративне фото
  • Завтра, 24 лютого, на Хмельниччині буде запроваджена «жовта» зона.

  • У разі перевищення хоча б одного з шести показників область перейде до «помаранчевого» рівня.

На території Хмельницького, як і Хмельницької області та більшості регіонів України, від 24 лютого діятиме «жовта» зона карантинних обмежень. Це найнижча зона, яка може бути встановлена для окремого регіону. «Зелена» зона запроваджується лише для всієї території України відразу. Що саме передбачають обмеження «жовтої» зони, ми розповідали вам раніше.

Сьогодні, 23 лютого, під час онлайн-брифінгу заступник міського голови Хмельницького Роман Примуш розповів, за яких умов область перейде до вищого рівня карантинних обмежень. За словами чиновника, зміна режиму стосується всієї області у цілому, і не може застосовуватися для Хмельницького окремо.

Отож, перехід до «помаранчевої» зони відбувається у разі виникнення хоча б однієї з таких умов:

Відео дня

Запровадження помаранчевої зони передбачає збереження тих же обмежень, що і при «жовтій» зоні, але при цьому місцеві органи будуть зобов’язані посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у регіоні.

«Червона» зона фактично передбачає поновлення жорсткого карантину:

— У випадку, якщо ми протягом трьох днів будемо перевищувати два з цих показників, то тоді може бути запроваджена червона зона. Фактично це запровадження локдауну, який ми мали нещодавно в січні, — розповів Роман Примуш під час онлайн-брифінгу.

Рішення про зміну епідемічного зонування приймає державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Воно набуває чинності протягом 48 годин. Для повернення до нижчого рівня карантинних обмежень потрібно, щоб показники утримувалися в межах норми протягом п’яти днів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Михаил Полевой

    Якшо всі так і дальше будем хавати лапшу с тєлєвізора - будем не тільки в красній зоні...
  • Катя Малиновская

    До тех пор, пока мы все будем в масках, столько и будет власть издеваться,пока страну не доведут до голода, а там можно и земли украинские продавать, за горбушку украинцы отдадут ее.Все у них по плану и забота актевизировалась.Когда уничтожали медицину не думали за заботу Народа.Просто жах и мы все спокойно это наблюдаем, как стадо овец и баранов.

    Остап reply Катя Малиновская

    Тєбє сюда. Там все чисто і прозоро.
  • Анастасія Сироїжко

    да ідіть ви нааааа зі своїм карантином, це не карантин, це пародія на нього
  • Роман Грицюк

    Если не поддержим фантазии зеПианиста то будем до конца его "правления" сидеть в "померанчевой" зоне! Нужно просто сделать вид что мы действительно верим что через год в Хмельницком будет открыт межпланетный космодром и мы будем летать на спутники Юпитера чтоб выпить там чашечку кофе!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up