Запідозрили коронавірус в мешканця Хмельниччини, який повернувся з Франції

Запідозрили коронавірус в мешканця Хмельниччини, який повернувся з Франції
  • Мешканець Нетішина нещодавно повернувся із Франції.
  • У місто потрапив, минаючи блок пости.
  • Його відправили до Хмельницького.

Ще в одного мешканця області є підозра на коронавірус. Це чоловік із міста Нетішин. Інформацію про це надає міський голова Олександр Супрунюк. 

Відомо, що чоловік нещодавно повернувся з-за кордону. А саме із Франції. У Нетішин він потрапив, минаючи блокпости. До сімейного лікаря чоловік відразу не звернувся. Зробив це лише тоді, як захворів. 

"Виявляємо контактних осіб. Сім‘я повинна самоізолюватись", - написав Олександр Супрунюк.

Відео дня

Нагадаємо, що станом на 8:00 у Хмельницькій інфекційній лікарні було двоє мешканців області з підозрою на коронавірус. В одного із них експрес-тест показав негативний результат. Відсутність Covid-19 мають підтвердити ще й лабораторно.

В усіх сусідніх із Хмельниччиною областях вже є зафіксовані випадки коронавірусу. За останніми даними таких нараховується 92. Серед них є діти.

Карантинна п'ятниця: найважливіше за 27 березня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Сергей Гудз

    Харош уже где в подвале выявили, тут не больницы, чтоб там выявлять
  • Валентина Швыд

    Нетишин - город шпионов...
  • Таня

    МИД: ЗАГРАНИЦЕЙ умерла от коронавируса четвертая украинка
    МИД не уточняет, в какой стране умерла украинка
  • Дуня Солодунова

    Це точно сьгоднішня публікація? Здається,це вже було..

    John Walker reply Дуня Солодунова

    Сьогодні 27,03
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up