Хмельничани готують корисні смаколики для військових: потрібні руки і донати

Хмельничани готують корисні смаколики для військових: потрібні руки і донати
  • П’ять місяців волонтери виготовляють корисні перекуси для ЗСУ. 
  • Дівчатам дуже потрібна допомога, аби надалі годувати бійців смаколиками.
  • Дивіться, як можна долучитись до корисної справи. 

Енергетичні батончики, швидкі каші, а тепер ще й “хрумчики”.  Це асортимент корисних перекусів, якими хмельничани годують воїнів ось уже п’ятий місяць. 

До слова, це смаколики, які не псуються і дають змогу швидко насититись бійцям у “гарячих” точках. Їх виготовляють лише з корисних продуктів - меду, горіхів, сухофруктів, маку, родзинок, насіння і запашних сушених ягід. 

Створення корисних перекусів - ініціатива від хмельницьких освітян з ліцею “Гармонія”. Про неї ми вже розповідали раніше і навіть підгледіли сам процес створення їжі. Наразі волонтери розповідають, що за кілька місяців у них розширився асортимент. Окрім цього, запаси багатьох інгредієнтів вже вичерпуються. Тому потрібна допомога від хмельничан - як фізична, так і фінансова. 

Відео дня
  • В нас розширився асортимент, ми виготовляємо тепер не тільки батончики і швидко-каші, а й “хрумчики”. Є наразі два різновиди - “Супер сила” (як козинаки) і “Солодкий цілунок” (з вафель і різними начинками). Вся продукція довготривалого зберігання. Зараз у нас біда - волонтери, як були, пороз’їжджалися. І наразі працює одна волонтерка - це мама нашої вихованки і педагогічний колектив, - розповідають працівники ліцею. 

Додають, що без допомоги хмельничан не впораються. А бійці завжди чекають на їхні смаколики. Наразі є потреба у продуктах і руках, які готові допомагати. Ну і звісно, можна ще долучатись фінансово і донатити. 

  • Багато бійців дуже чекають на наші смаколики! Робимо все можливе, а іноді й те, що здається не можливим, аби задовільнити усі запити, - пишуть на своїй сторінці у Фейсбук працівники ліцею та батьки. 

Як підтримати?

  • Номер картки для допомоги: 4441 1144 1365 6412.

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач21

    +300. Дякую, дівчата, за вашу невтомну працю! І дякую ЗСУ💛💙💛💙💛💙

keyboard_arrow_up