Коли набрид коронавірус: підбірка цікавих статей на сайті ВСІМ

Коли набрид коронавірус: підбірка цікавих статей на сайті ВСІМ
Фото ілюстративне
  • Майже щогодини з’являється новина про коронавірус.
  • Та час від часу хочеться відвести душу за чимось цікавим і позитивним.
  • Саме тому ми зробили підбірку захопливих матеріалів.
  • Вона є обов’язковою для прочитання тим, хто втомився від пандемії.

На вустах кожного та в стрічках соцмереж сьогодні лиш одне: коронавірус. Обійти стороною новини про пандемію стає неможливо. Бути в світлі всіх подій, звісно, добре. Та абстрагуватись від невтішної інформації стає все важче. А залишитися осторонь цього - тим паче. 

Для того, щоб перевести подих, ми зібрали низку цікавих матеріалів на нашому сайті. Всі вони написані в цьому році. Деякі з них позитивні, деякі - пізнавальні, а деякі - здатні просто підбадьорити. Вмощуйтеся зручніше та гортайте далі.

Без чого не може обійтися жоден хмельничанин? Правильно! Без певних додатків на смартфоні. Адже із ними можна в кілька кліків оплатити комуналку, замовити таксі чи дізнатися маршрут транспорту. Їх всіх ми зібрали в одному матеріалі.

Відео дня

ТОП-20 мобільних додатків для хмельничан

Історія подружжя, що, безумовно, надихає. Олена Круліковська понад 20 років живе у суцільній темряві.  Попри сліпоту, веде свій кулінарний блог в інтернеті та вишиває бісером. Чоловік став для неї “життєвим компасом”, хоч і сам практично сліпий. Про унікальну пару читайте в нашому матеріалі.

 Наймолодший мікрорайон міста Озерна має досить цікавий вигляд із супутника. Ба більше: виявилось, що із 2007 року вигляд з космосу цієї частини Хмельницького значно змінився. Як саме - переглядайте та читайте в нашому матеріалі. 

Як змінювався мікрорайон Озерна: вигляд з космосу (ФОТО, ВІДЕО)

По Героїв Майдану розташувалася будівля зі столітньою історією. Зовні - палац, а всередині обласний військкомат. Що там знаходилось раніше, дізнавайтесь зі статті.

Історія будинку, що “вселяє страх” у серця хмельницьких призовників

У Хмельницькому є десятки блогерів. Всі вони активно ведуть власні сторінки в соцмережі Instagram та мають тисячі читачів. Найпопулярніша з них - має більше мільйона підписників. У статті ми зібрали десятку топових блогерок за версією ВСІМ. 

ТОП-10 хмельницьких блогерів в Instagram за версією сайту «Всім»

Собор Різдва Пресвятої Богородиці є найстарішою церквою у Хмельницькому. Історія храму почалась у 1670-х роках. За цей час вона пережила царську та радянську влади. Перебудовувалася та розкрадалася, але не втратила своєї самобутності.

Горіла, перебудовувалася, але вистояла: що відомо про найстарішу архітектурну пам'ятку Хмельницького

Хмельничанка Людмила 6 років виховує свого домашнього улюбленця. Його вона купає у ванній, годує кроликами та рятує від депресії. Йдеться про 25-кілограмового пітона. Про життя Людмили разом із Шелбі, читайте за посиланням. 

Їсть кроликів й приймає ванну: хмельничанка розповіла про життя із 25-кілограмовим пітоном Шелбі

Історія мікрорайону Ружична налічує кілька століть. За час свого існування змінилося там чимало. Колишні маєтки, млин та “наливайку” замінили приватні будинки місцевих жителів. У свій час там навіть знаходилось найпопулярніше місце для шопінгу хмельничан. 

Маєтки, епідемія холери та “шопінг-універмаг”: яким був мікрорайон Ружична десятки років тому

Пологи застали зненацька хмельничанку Оксану та її чоловіка. Коли часу на збори в пологовий не було, за діло взявся батько дитини. В результаті, жінка народила синочка всього за 20 хвилин. Тепер ця історія є незабутньою для їхньої сім’ї.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up