ТОП-20 мобільних додатків для хмельничан

ТОП-20 мобільних додатків для хмельничан
  • Оплати комуналку, замовити таксі чи дізнатися маршрут тролейбуса.

  • Аби зробити все це, можна скористатися додатком.

Чи не кожен українець і зокрема мешканець Хмельницького зараз має смартфон. Функції сучасних ґаджетів дозволяють чимало — спілкування з друзями, оплату комунальних послуг, перегляд фільмів, виклик таксі та багато іншого. Ми вирішили скласти перелік мобільних додатків, які можуть стати у нагоді мешканцям Хмельницького.

Про місто

«MyCity» дозволяє дізнатися про заплановані заходи й відключенням комунальних послуг, а також перевірити стан звернення до Центру надання адміністративних послуг.

Відео дня

«Khmelville» — це гід по місту. Про історичні події Хмельницького в додатку розповідає відомий персонаж Хмельмен. Обидва додатки розробили у міській раді.

Комунальні послуги

«Особистий кабінет iEnergo (Хмельницькенергозбут)» — це особистий кабінет споживача електричної енергії. Тут можна перевірити нарахування, обсяг спожитої енергії, надходження оплати та субсидії. Також додаток дозволяє сплатити за електропостачання.

«МКП "Хмельницькводоканал"» — особистий кабінет, у якому можна оплатити послуги, передати показники лічильника, дізнатися про стан заборгованості та переплату. Як повідомили журналістам vsim.ua у прес-службі «Хмельницькводоканалу», додаток поки у тестовому режимі. Повноцінно програма має запрацювати орієнтовно за тиждень.

«104 Mobile» — особистий кабінет споживача газу. Можна передати показники, дізнатися про свій баланс та обсяг споживання. Крім того, можна зробити оплату онлайн.

Громадський транспорт

Власний мобільний додаток має система «DozoR City». Тут можна простежити пересування тролейбусів та автобусів, а також побачити графік прибуття за кожною зупинкою.

«EasyWay громадський транспорт» — карта з маршрутами громадського транспорту. Дозволяє також планувати поїздки з пересадкою.

«City Track - Маршрутки міста в твоєму смартфоні» — додаток має ті ж функції, що й «DozoR City». Проте у програмі інший дизайн та подача інформації про прибуття транспорту.

«Rozklad.in.ua» — додаток з розкладом руху тролейбусів. Можна дізнатися перелік зупинок маршруту та графік будь-якого маршруту для конкретної зупинки. Також є контакти п’яти служб таксі. Доступний додаток і для мешканців Кам’янця-Подільського.

Таксі

Завантажити на свій смартфон можна додатки таких служб таксі:

У всіх цих додатках можна замовити таксі, обрати послуги (наприклад, кількість місць в авто), дізнатися вартість та поставити оцінку за обслуговування.

7007
6565
Тачку
579
981

Доставка їжі

«Eda.ua- доставка їжі з ресторанів» — додаток для замовлення їжі з закладів громадського харчування Хмельницького. Замовлення можна відразу оплатити, а також дізнатися про відгуки до ресторанів та залишити власний.

«Mister.Am - Замовлення і доставка страв» — як і в попередньому додатку, можна замовляти доставку їжі з ресторанів та кафе. Також програма дозволяє ставити оцінки ресторанам та кур’єрам.

Кінотеатри

«Multiplex» — додаток кінотеатру в ТРЦ «Оазис». Можна переглядати афішу, обирати місця та сеанси й оплачувати квитки.

«SmartCinema» — додаток кінотеатру в ТРЦ «Woodmall». Можна дізнати про фільми та сеанси, обрати й оплатити квиток.

Різне

«Пошук ліків в аптеках. Лікарський довідник» — додаток для ознайомлення з цінами на ліки в аптеках Хмельницького. Можна шукати найвигідніші пропозиції та отримувати знижки за бронювання.

«Веб-камери України - камери онлайн» — додаток для перегляду відео з камер відеоспостереження. Для Хмельницького доступні 16 місць. Аби відкрити трансляцію, потрібно мати інший додаток — «MxPlayer».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up