ТОП-10 хмельницьких блогерів в Instagram за версією сайту «Всім»

ТОП-10 хмельницьких блогерів в Instagram за версією сайту «Всім»
  • Найпопулярніша блогерка-хмельничанка має понад мільйон читачів.

  • Хто ще з хмельничан є популярним та що вони постять на своїх сторінках?

Щодня хмельничани користуються соцмережею Instagram — викладають власні фото та дивляться світлини інших людей. У деяких профілів кількість читачів сягає десятків тисяч. Ми вирішили скласти рейтинг найпопулярніших блогерів Хмельницького. Спочатку знайшли користувачів з найбільшою кількістю читачів. Потім відібрали профілі, в яких фото супроводжуються змістовними текстовими публікаціями. При формуванні рейтингу враховувалися лише профілі з власними фотознімками, також відсіювалися сторінки комерційного змісту. Зрештою у нас вийшов ТОП із 10 блогерів-хмельничан. Сторінки відсортовані за кількістю читачів.

Nastya Stadnyk-Rabiyevska — https://www.instagram.com/n.stadnyk

Читачі: 1 152 805

Публікації: 3517

Відео дня

Блогерка з найбільшою кількістю читачів викладає переважно фото себе, рідше на світлинах з’являється маленька донька. Особливістю профілю є те, що всі фото виконані у єдиній кольоровій гамі — відтінках білого, сірого, коричневого, бежевого, червоного та чорного. Тематика публікацій — стосунки, схуднення, подорожі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

новий рік мого дитинства👇🏻 . Ви зараз будете в шоці, але саме такий він у мене був до поки я не виросла😅 років десь з 7 до 13🤪 . Передумова: Моя мама працювала на базарі, саме тому вона постійно лягала спати в 20.00🤷🏼‍♀️ І новий рік - НЕ виняток😅 Тому мені купувалися всі смаколики які я тільки хотіла , готувалася та їжа яку я хотіла - я просто сиділа пів ночі в телевізорі😂і жувааааалааа. А рівно в 23.58 я наливала дитяче шампанське собі та мамі у келих , будила маму в 00.00 , ми випивали , та мама засинала далі, а я йшла дивитися концерти🤣і салюти на балкон🙃 . Весело? Та не дуже🤣але вибору у мене не було🤷🏼‍♀️(я розуміла , що мама втомлена). Але років з 13 я зустрічала кожен новий рік зі своєю подругою @f.victorie 🤪 тоді вже було краще (то у бабусі Віки, то в неї вдома і це було казково😅) ми після курантів виходили з її родичами на ялинку і НАЙЦІКАВІШЕ - гадали на бумажках😅, ми підпалювали їх , дивилися якісь візерунки, промовляли якісь слова (що це було? Я не знаю! Але це було смішно і цікаво). І доречі з тих часів я ЗАВЖДИ загадую бажання до 00.00 і з’їдаю цю бумажку😂😅 (‼️всі бажання ЗАВЖДИ здійснюються‼️) Нам з Вікою ніколи не було скучно😅 Треба буде написати Вам ще про наші фотосесії - це взагалі окремий пост😆 . А як Ви святкували Новий рік в дитинстві? . Ваша Анастасія Стадник

Допис, поширений Nastya Stadnyk-Rabiyevska (@n.stadnyk) 29 Гру 2019 р. о 10:59 PST

Лена Мандзюк ♥️ — https://www.instagram.com/elena_mandziuk

Читачі: 663 154

Публікації: 1766

Цей профіль досить схожий на попередній. Користувачка викладає переважно фото самої себе, рідше знімки чоловіка та дітей. Переважаючі кольори профілю — коричневий, жовтий та сірий. У публікаціях Олена Мандзюк пише на різні теми — власні подорожі та стосунки. В одному з останніх постів згадувала пожежі в Австралії та падіння українського літака в Ірані.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

за мрії ... ❤️

Допис, поширений Лена Мандзюк ♥️ (@elena_mandziuk) 14 Січ 2020 р. о 10:38 PST

Пише… — https://www.instagram.com/putivlenko_

Читачі: 383 091

Публікації: 2001

У профілі блогерки переважно фото себе, чоловіка та сина. Домінуючі кольори — блакитний, бірюзовий, білий, сірий. У текстах — огляди косметики, лайфхаки, подорожі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Мені потрібне перезавантаження...» ⠀ Повторювала собі кількох останніх місяців, і мріяла про те, щоб нічого не робити, а просто лежати на дивані і мені підносили чайок☕️, ⠀ але я не уточнила всі бажані нюанси🙈 ⠀ Це здійснилось...я цілий тиждень буду лежати, коханий буде носити мені той чайок, бо у мене ВІТРЯНКА😂. ⠀ Йомайо, у 29 років🙈Вперше! ⠀ Як ви розумієте, щастю немає меж🤣🤣🤣 ⠀ Ще й зробила перевірку організму, і мені зараз не можна вживати солодке ❌(шоколадок не можна!!!😭), ❌не можна кави 😭😭, м’яса не можна, ❌короче, жорстка дієта на 3 місяці😭😭 ⠀ Плюс, у мене сильно упав зір. Привіт, короткозорість🙋🏻‍♀️ ⠀ Тому, якщо десь побачите мене у місті, і я не привітаюсь, то це тому, що ви мені розпливається, так що без обід🤣😁 ⠀ Тай таке) ⠀ Як у вас 2020❓

Допис, поширений Пише... (@putivlenko_) 21 Січ 2020 р. о 1:19 PST

👩🏻Vera Gomes — https://www.instagram.com/_gomeska_

Читачі: 189 511

Публікації: 1698

Серед фотографій блогерки переважають фото самої себе та сім’ї. Тексти публікацій — розповіді з життя та подорожі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Месячные после родов Я кормила грудью три недели , молока было не много и было оно плохое . Дочь успокоилась только когда перевели её на безлактозную смесь ( тоже многие перепробовали но остановились на нутрилоне). Через месяц после родов пошла на осмотр к гинекологу ( продолжаю ходить к врачу у которого стояла на учете -Сухораб И.Н . На Хотовицкого , второй этаж )она сказала , что у меня все супер и , чтобы я пришла через два месяца , а женские дни так и не приходили ко мне . Вчера я была Мега агрессивная , злая и не понимала причину , а сегодня с утра думаю пойду гулять вся в белом , ага🤣 Спустя ровно три месяца после родов начались месячные , до родов я очень сильно мучалась от болей , сегодня ноет но все же терпимо , мне говорили , что после может боль пройти , пока что не знаю . Посмотрим ещё завтра ) Мамули, когда у Вас начались женские дни после родов ? Думаю многим будет интересно прочитать ) . .

Допис, поширений 👩🏻Vera Gomes (@_gomeska_) 18 Жов 2019 р. о 11:09 PDT

•OBRI• — https://www.instagram.com/lia_obri

Читачі: 171 178

Публікації: 3171

На сторінці блогерки переважно фото самої себе — у спортзалі та в подорожах. Рідше з’являється кіт на ім’я Бублик. Тематика публікацій — рецепти та тренування.

Ольга Худецька — https://www.instagram.com/olechka_khudetskaya

Читачі: 142 213

Публікації: 1845

Найчастіше у профілі блогерки трапляються фото самої себе з подорожей, інколи з чоловіком. Тематика публікацій — подорожі, рецепти.

Zhenia Putivlenko — https://www.instagram.com/putivlenko

Читачі: 109 960

Публікації: 675

Найпоширеніший тип фото в профілі — спільні світлини з дружиною. Також є фото з подорожей. Основні кольори фото — блакитний, бірюзовий, коричневий, помаранчевий.

R I S E⚡️ — https://www.instagram.com/rita.kama

Читачі: 77 242

Публікації: 715

У профілі блогерки є лише фото самої себе. Тематика публікацій — саморозвиток.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 дні до Нового року 🎄😋 Де святкуєте?😍

Допис, поширений R I S E⚡️ (@rita.kama) 27 Гру 2019 р. о 11:47 PST

Альона Гнап — https://www.instagram.com/alyona_gnap

Читачі: 28 592

Публікації: 1929

Тематика профілю — сімейні фото та фото з подорожей. У дописах йдеться переважно про сімейне життя та саморозвиток.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В 2019 році я найбільше в своєму житті мандрувала ♥️) ✨Буковель. (Стала на борд в січні і вперше побували там восени) ✨Франкфурт. (Найбільша канцелярська виставка у Європі. І нове усвідомлення бізнесу.) ✨Афіни. (Життя в розкішному готелі з басейном і видом на Акрополь. Море емоцій. Екскурсії та історія на кожному квадратному сантиметрі. ) ✨Нюрнберг. (З його пригодами. Спізнились на літак. Орендували автівку. Скасовані квитки на рейс. І знову ж таки багато проробленої роботи.) . ✨Ми з’їздили в Краків, його зоопарк і побували в Енерджиландіі з друзями. Це було суперське рішення провезти день народження сина не за столом і їжею, а в парку розваг. . ✨Була чудова поїздка у Варшаву і ніч в кількох казкових готелях. Мурашки тілом йдуть, коли пригадую ранкове купання в басейні в Інтерконтиненталі з видом на центр Варшави. (І знову ж таки все це заради розвитку Офіс Центру) . ✨Кілька разів катались у Львів, була в Оперному, вперше там з Пйотром ходили в кіно і катались на трамваї. . Ми командою лазили у печеру Атлантида, і піднімались на Говерлу🏔☺️ (Згори спускались під страшенною зливою. І шмат дороги їхали стоячи в кузові машини ЗІЛ. Промокли тоді до нитки. ) . Я у відпустці не була 3 роки 😳! І лиш в цьому - ми злітали на море в Єгипет🏝 Каталась на квадроциклах в пустелі, ниряли з яхти і досі у вухах стоїть «бух бух» від дайвінгу. . О! Ми цього року багато їздили на велосипедах, стали на сапсерф і я каталась на плюшці за катером. . Я посіла посаду керівника відділу маркетингу, а разом з неї і багато відповідальності. ( #gnap_офісцентр) Дорослішання! Будування власної команди! . В житті з’явився тетахілінг. Отримала 3 дипломи і активно працюю з собою і людьми. Цей рік був потужним у духовному рості. . Я прочитала понад 15 книг і подивилась серіал: «Теорія Великого Вибуху» ☺️) . Дякую тобі 2019 за уроки, що ти дав! Ми в цю ніч, що пройшла могли б бути в будь якій частині світу, але саме 2019 викрутив нам трохи гайок у розуміння, що це свято треба проводити з найріднішими і найближчими! У нас є цілий рік для мандрів, але Новий Рік і Різдво - то сімейне свято... . Благодарю кожного з вас за те, що рік за роком, ви тут зі мною, розділяючи зі мною вздети і падіння.

Допис, поширений Альона Гнап (@alyona_gnap) 31 Гру 2019 р. о 11:35 PST

Анна — https://www.instagram.com/999__anna

Читачі: 21 476

Публікації: 1488

Фото в профілі переважно з подорожей. У текстах — подорожі, лайфхаки, саморозвиток.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-А за что ты меня любишь? . Такой банальный вопрос я поставила мужу и сильно смеялась😂 Попросила по пунктам перечислить)) «Сам не знаю или за все или за то что ты есть - не катит) . 1. За твою доброту. Ты очень добрый человек 2. За то что ты иногда умеешь думать😂 3. За маленький курносый носик и его свойство лезть во все мои дела😂 4. За твою фигуру) Но он сказал по-другому😂 5. За то что не оставляешь голодным, даже когда сильно злишься на меня) 6. Твой запах и твоя непредсказуемость 7. Твой смех, который иногда меня оглушает😂 8. Потому что ты запрещаешь дарить тебе цветы😂 9. Как ты относишься к тому что я люблю ярко одеваться? -Хорошо. Шоб було виднося в толпі.😂😂 10. Потому что ты не такая как все. 11. Потому что с тобой я по-настоящему счастлив. 12. Ради тебя и нашего счастья я готов на все. . Девочки, теперь ваша очередь, напишите мне за что Вас любит Ваш мужчина и за самый романтичный или смешной пункт - с меня приятный бонус😘

Допис, поширений 💫 (@999__anna) 20 Січ 2020 р. о 4:20 PST

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Heathen V

    Парад качечок.
    Кря-кря!
  • Vladimir Subarych Kocherhin

    Мдааа, пора вже блохерство в стаж додавати, офіційно через трудову книжку!
  • Валентин Федючок

    zrbq ;f
  • Даша

    Поспала - написала, поїла-написала, поср... ла - написала, ще й з унітаза фотку додала...  А піти працювати, щоб єрундою не страждати, пробували?

    Анонім reply Даша

    Якщо є кому працювати, щоб любімая ср..ла в Інстраграм, ето лі нє успєх.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up