Ряди хмельницьких “моржів” поповнилися: у босого Валентина з’явився друг у сандалях

Ряди хмельницьких “моржів” поповнилися: у босого Валентина з’явився друг у сандалях
Фото зі сторінки Андрія в Instagram
  • У Валентина, що цілий рік ходить в шортах і майці, тепер є товариш - Андрій.
  • Вони разом розгулюють вулицями Хмельницького без верхнього одягу.
  • Хто ж він, новий друг Валентина?

Нині в області панує лютий антициклон. Саме тому синоптики радять одягатися тепліше, а медики - ретельно слідкувати за здоров’ям. Адже містом шириться небезпечний тип грипу. Та от такі застереження беруть до уваги не всі. Адже іноді гору беруть власні переконання. 

Сьогодні, 5 лютого, до редакції ВСІМ завітали двоє хлопців у шортах та майках. Один із них навіть засвітив своїми голими ступнями.

Відео дня

Про Валентина, який ходить вулицями міста у майці, шортах і босоніж, ми писали ще восени. Ані зима, ані сніги не змінили спосіб його життя. Тож він, як і раніше, розгулює без взуття. Ба більше, хлопець знайшов собі побратима. Світлини обох юнаків стали миттєво поширюватися соцмережею Facebook. Зовнішній вигляд  нового “моржа” відрізняється від образа Валентина наявністю взуття. Щоправда, це літні сандалі.

“Не потрібно витрачатися на одяг”

Його звати Андрій. На інтерв’ю він прийшов у шортах, сандалях та футболці з довгим рукавом (так він сам її називає). Із Валентином вони познайомилися кілька місяців тому. Хлопці вже встигли стати хорошими друзями. Вони багато часу проводять разом, обмінюються ідеями та підтримують одне одного в їх реалізації. 

Познайомилися хлопці у соцмережі Instagram. Фото Андрія помітив Валентин в одній з груп. Вже після листування, вони зустрілись. Потім зрозуміли, що мають багато спільного. Зокрема, спосіб життя. Адже вони обидвоє прихильники загартовування. 

Андрій почав жити “як морж” з весни минулого року. Якийсь час хлопець готував своє тіло до нового способу життя. Для цього приймав контрастний душ, а згодом пірнав в ополонку. Як він розповідає сам, відтоді його імунітет став міцнішим. Саме тому його не лякає жоден грип чи ГРВІ.

Серед інших плюсів відсутності теплого одягу, Андрій виділяє й економію коштів. Адже тепер жодних витрат на зимові чобітки, шапку чи куртку. Також хлопець запевняє, ходити в штанах - незручно. Мовляв, позбавити ноги від болота простіше, ніж прати штанці.

Наразі Андрію 19 років. Він працює вантажником на речовому ринку. У вільний час любить займатися спортом. Має власні гирі і активно працює над рельєфом свого тіла. Нещодавно, Андрій вирішив підключити до спорту і хмельничан. Саме тому займатися пішов у самісінький центр Хмельницького. Там він оголив свій торс і став качати м’язи. 

Підтримати ініціативу друга, босоніж причалапав і Валентин. Попри те, що такий флешмоб містяни не дуже й то зацінили, Андрій каже, що планує спробу повторити. Бо на меті має залучити до спорту багатьох людей. Адже хлопець впевнений, що тільки так можна залишатися здоровим. 

Ну а для тих, хто планує загартовуватися, Андрій має кілька порад. Каже, що розпочати варто з контрастного душу. Митися у холодній воді слід 40 секунд. Після звикання, хлопець радить купатися в ополонці. Ну а для закріплення ефекту - позбавити себе від “непотрібного одягу”. Хлопець розповів, що пройшов через це сам. “+5 - для мене температура, що не відчувається” - каже він. 

Попри те, що друзі із Валентином вони гарні, босі ступні свого товариша Андрій не схвалює. Каже, що це вже занадто. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Павел Пархоменко

    Куртка Дорого,в штанах неудобно і стірати треба,ще решту не вдівати щоб ніде не терло:) Закалятись це добре,але є рамки,що люди в місті мають бути вдітими ...ну це таке:))
  • Віталій Українець

    коли такіх моржів 0.1% ми їх засуджуемо,коли їх стане 10% почнемо пишатись,коли їх стане 90% вони на вдітих будуть казати-диваки!

    Александр Черненко reply Віталій Українець

    аналог бухих водіів - коли всі будуть іздити бухими за кермом тоді на тверезих будуть казати шо вони ненормальні)))
  • Александр Черненко

    Мда не всех война забрада....
  • Vadim Vadim

    давно уже все отморозили
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up