Що радить прочитати хмельницький блогер Олександр Зорян

Що радить прочитати хмельницький блогер Олександр Зорян
Фото Олександра Зоряна з його сторінки у Facebook
  • Щотижня ми публікуємо підбірку книг від відомих та цікавих хмельничан.
  • Цього разу її зробив блогер з Хмельницького.

Якщо для когось читання - це спосіб провести дозвілля, то для інших - звичка. Адже без книги в цього чоловіка не проходить майже жодного дня. Хмельницький блогер Олександр Зорян перегортає сторінки чергової цікавої книги практично щодня. Чоловік зізнається, що саме цей спосіб допомагає йому відволіктися від рутини й негативу. “А, ще розвиває фантазію та мислення”, - каже блогер. 

Перечитувати книги по колу Олександр Зорян не полюбляє. Мовляв, постійно з’являється повно новинок, тож полиці його домашньої бібліотеки поповнюються свіжими порціями. Так, на прохання журналістів vsim.ua блогер склав підбірку книг, що радить прочитати іншим. Гортайте далі й дізнавайтесь про них детальніше.

Джордж Орвелл «1984»

Фото - 1984

Відео дня

У творі представлено суспільство майбутнього, де йде війна усіх проти всіх. Події розгортаються у державі під назвою Океанія. Політичний устрій країни — англійський соціалізм, але по суті це жорстокий тоталітаризм. Головний герой живе у Лондоні і працює у Міністерстві Правди, старанно вилучаючи з документів те, що не відповідає офіційній пропаганді. При цьому він людина, що глибоко відчуває і мислить, а тому ненавидить тоталітарний світоустрій і мріє про революцію.

Ціна за книгу коливається від 102 до 126 гривень.

Роберт Чалдині «Психологія впливу»

Фото - Психологія впливу

У своїй книжці автор доступно і детально описує методи психологічного впливу на людей, закони психологічного тиску і створення конкуренції. Використовуючи яскраві приклади з життя, Чалдині дає унікальні поради, як викорінити із себе синдром жертви і не потрапити на гачок нав`язливої реклами і всюдисущих продавців «дивовижного товару тільки тут і тільки для вас».

Вартість книги на просторах інтернету від 87 до 155 гривень.

Михайло Булгаков «Собаче серце»

Собаче серце. Михайло Булгаков

Це історія собаки, якого завдяки експерименту перетворили на людину. Проте наслідки такого перетворення трагічні. Повість є довершеним взірцем сатиричної фантастики.

Ціна за книгу коливається від 56 до 65 гривень.

Джордж Мартін «Гра престолів»

«Гра престолів» — перша книга з фентезійного циклу «Пісня льоду й полум’я», яка дала назву всесвітньо відомому серіалу. На сторінках цієї книги оживає світ Середньовічної Європи, тільки з драконами. Автор не обійшов стороною й інші аспекти людського життя: жорстокість та кохання.

Вартість книги від 94 до 225 гривень. 

Читайте також: Що радить прочитати хмельницький чиновник і мандрівник Андрій Бондаренко

Що радить прочитати хмельницький фотограф Сергій Аніськов

Що радить прочитати хмельницька письменниця Ольга Саліпа

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Антон Ширяев

    Такі книги вже давно всі прочитали.
  • Rm

    Второй фотограф...
  • Густав

    Блохер мамкин..
  • Таня

    я вже другий раз додивляюсь Гра престолів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up