Що радить прочитати хмельницький чиновник і мандрівник Андрій Бондаренко

Що радить прочитати хмельницький чиновник і мандрівник Андрій Бондаренко
  • Читання - один із найрозповсюдженіших способів провести дозвілля. 
  • Своїми “топовими” книгами цього разу поділився хмельницький чиновник та мандрівник.

Перегортаючи сторінки чергової книги цей чоловік навчився багатьом речам. Зокрема, уникати конфліктів, вправно ставити перед собою цілі та найголовніше - мріяти. 

Андрій Бондаренко - заступник міського голови й по сумісництву завзятий мандрівник. Чоловік відвідав уже більше  50 країн. Він активно веде власний блог та має тисячі підписників у соцмережі Instagram. 

Попри свій щільний графік та захоплюючі поїздки, Андрій встигає приділяти час читанню. Зізнається, що намагається робити це щоранку. Серед своїх книжкових фаворитів він виділив 5 тих, що зуміли вразити його найбільше. До підбірки входить не лише сучасна література, а й та, яку називають “не старіючою класикою”. Гортайте далі та знайомтесь із підбіркою від Андрія Бондаренка детальніше. 

Відео дня

Орест Зуб "Формула продуктивності"

“Найпростіша і найбільш дієва книга по тайм-менеджменту від мого друга, мандрівника і онлайн-підприємця Ореста Зуба”, - каже Андрій. Мовляв, завдяки цій книзі чоловік почав вчасно йти з роботи. А в своєму графік він став знаходити додатковий час на родину, самовдосконалення і хобі. 

Книгу можна придбати “онлайн”. Її вартість коливається від 53 до 86 гривень.

Роберт Чалдіні "Психологія впливу"

Фото - Психологія впливу

Книга, що підкорила Андрія Бондаренка легким стилем, простотою і ефективною подачею матеріалу. Після її прочитання, чоловік оволодів новим мистецтвом, що зветься психологія впливу.

Вартість книги на просторах інтернету від 87 до 155 гривень.

Путівники від Lonely Planet

Продам путівник Lonely Planet - Israel Петриковка - изображение 1

За допомогою цих путівників завзятий мандрівник Бондаренко починає всі свої подорожі. Кожен примірник містить всю необхідну інформацію для тих, хто прагне подорожувати самостійно. За багато років власних мандрів Андрій переконався, що кращого джерела в цій справі годі й шукати. Саме тому він сміливо радить його до прочитання й іншим. 

Ціна за один примірник від 200 до 350 гривень.

Гарун Тазієв "На вулканах"

Гарун Тазиев. На вулканах. Суфриер, Еребус, Етна. Львів - зображення 1

Саме ця книга є однією з перших прочитаних чоловіком. Сталося це, коли Андрій навчався у 3 класі. “Ще тоді вона запалила в мені пристрасть до здобування гірських вершин на любов до вулканів”, - зізнається Андрій.

Придбати книгу можна за ціною 180 гривень. 

Жюль Верн "Діти капітана Гранта"

Фото - Діти капітана Гранта

“Як це банально не звучить, я досі іноді перечитую цю книгу”, - каже чоловік. Багато років саме вона надихала Андрія Бондаренка на подорож до Патагонії. До речі, її мандрівник здійснив у цьому році. Та це не єдиний маршрут, який чоловік хоче здолати після прочитання. Колись Андрій планує податися в навколосвітню подорож, що описана саме в цій книзі. 

Вартість книги коливається від 100 до 131 гривень.

Читайте також: Що радить прочитати хмельницький мандрівник і письменник Юрій Даценко

Що радить прочитати хмельницький фотограф Сергій Аніськов

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up