Сукня для вечірки: модна та не чорна (Новини компаній)

Сукня для вечірки: модна та не чорна (Новини компаній)

Хмельничани ви вже купили нову сукню для прийдешніх свят? З красивої тканини, модного силуету, зручну та неймовірно привабливу?

Неважливо, як часто ви відвідаєте театри, ресторани, нічні клуби або корпоративні вечірки – коктейльні або вечірні сукні неодмінно повинні бути у вашому гардеробі. Не обов’язково обирати виключно класичні чорні сукні - існує багато розкішних кольорів для свята.

Пудровий

Шелковое платье цвета пудра с поясом - 42655, фото 2 – интернет-магазин Dressa

Натуральні відтінки тіла залишаються в моді навіть взимку. Зверніть увагу на сукні з тканини з відблиском, легкі та летючі. Вечірні сукні передбачають відкриту зону декольте, складний крій, багато фантазійних елементів. В цьому році модні сукні з довгими широкими рукавами, підкресленою лінією талії, широкими юбками. Неймовірно зручний та жіночий образ.

Чорний на бежевому

Двухслойное платье с пайетками на фатине бежевое - 42843, фото 3 – интернет-магазин Dressa

Чудова святкова комбінація поєднує основу кольору шкіри та верх з чорного фатіну або мережива, яка змушує уважно придивлятися до вашого силуету. Комбінація двох кольорів задає образу певний ритм та підкреслює вашу впевненість у власній бездоганності.

Перлинно-сірий

Серое платье из бархата с рукавами из сетки - 42629, фото 1 – интернет-магазин Dressa

Безпрограшний варіант, який будує респектабельний образ в будь-якій ситуації. Додайте відтінкам сірого блиску за допомогою атласу або оксамиту. Такий наряд передбачає мінімум прикрас – його лаконічність перевершує всіх.

Темно-зелений

Платье из гипюра с воланом по низу зелёное - 42888, фото 1 – интернет-магазин Dressa

Всі відтінки малахіту, моху, смерек або гірського озера допоможуть вам бути найпрекраснішою жінкою на святі. Зелений – складний колір, який змушує чітко дотримуватися правил крою та завдавати фігурі руху. Мереживо гіпюрової тканини чудово справляється з цим завданням.

Синій

Платье-футляр с контрастной вышивкой на кокетке синее - 42881, фото 1 – интернет-магазин Dressa

Романтичний, чуттєвий колір, що нагадує про літні ночі та глибоке море. Сукня кольору індиго або насиченого синього відтінку обов’язково приверне увагу оточуючих та буде неймовірно вигідно виділятися на спільних фото. Особливість синього – його здатність легко комбінуватися із білим, срібним, золотавим або червоним відтінками, тому стилісти із задоволенням прикрашають синій фон фатіном із контрастними візерунками.

Бордо

Бордовое платье с рукавом "колокол" и оборкой - 42996, фото 1 – интернет-магазин Dressa

Кольори червоного вина знов на піку моди. Насичені, розкішні, благородні відтінки неперевершені в матових тканинах, але у поєднанні із блискучою органзою вони отримують додаткові переваги. Зверніть увагу на модні короткі сукні у формі трапеції із широкими довгими рукавами – це тренд сезону.

Жовтий

Желтое платье с нитью люрекса и юбкой-тюльпан - 42941, фото 2 – интернет-магазин Dressa

Колір сонця – саме те, чого не вистачає довгими зимовими вечорами. Жовтий підкреслює загорілу шкіру після екзотичної подорожі та пасує власницям шкіри із оливковим відтінком. Вечірні сукні жовтого кольору вимагають бездоганного складного крою, який вигідно продемонструє всі переваги вашої фігури.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» в Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up