Декларація Василя Новачка: скільки заробив і на чому їздить (ІНФОГРАФІКА)

Декларація Василя Новачка: скільки заробив і на чому їздить (ІНФОГРАФІКА)
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Чиновник Василь Новачок прозвітував про отримані доходи та майно за 2022 рік.

  • Дізналися, скільки заробив, на чому їздить та яку нерухомість має.

  • Переглядайте інфографіку.

Після відкриття доступу до реєстру декларацій на початку грудня цього року, журналісти vsim.ua стали аналізувати звіти хмельницьких посадовців. Зокрема -  виконуючого обов’язки голови Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Тюріна, голови обласної ради Віолети Лабазюк, а також ексначальника ОВА Сергія Гамалія. 

Нагадаємо, обов'язкове декларування скасували після початку повномасштабної війни. Це можна було робити за бажанням. Раніше ми вже розповідали, хто з хмельницьких посадовців подавав декларацію. Детальніше можна ознайомитись за посиланням. 

Цього разу підготували огляд декларації, яку подав за 2022 рік заступник міського голови та директор департаменту інфраструктури Василь Новачок. Він прозвітував 8 серпня цього року. Задекларував об’єкти нерухомості та незавершеного будівництва. Зазначив доходи й грошові активи. А також - транспортний засіб. Майно перебуває у власності Василя Новачка або ж його дружини - Ірини Новачок.

Відео дня

Детальніше з усім знайомтеся далі в інфографіці.

Зазначимо, що Василь Новачок станом на 21 грудня 2023-го - єдиний заступник міського голови, який прозвітував про доходи та майно за 2022 рік. У реєстрі декларацій також відсутній документ мера - Олександра Симчишина. 

Нагадаємо, що публічні службовці мають подати декларації за 2022 рік до 31 січня 2024-го. Ми слідкуватимемо за реєстром, тож не оминайте оновлення на нашому сайті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Николай Кулина

    Новачок бідний паше на землі в с.Мазники,вирощує сільхоз продукцію,продаючи на ринку і таким чином на хліб заробляє.
  • Читач57

    Можновладці жирують,а ви ідіть їх захищайте,чому вони не ідуть на передок,а в тилах гребуть?
  • Читач57

    А чому простий смертний немає ділянки навіть 10 соток?А тому що ця уся бидлота прихватизували гектари,і все їм мало.Коли настане той час що їх почнуть розкуркулювати?
  • Mari Vushuvka

    Новачок приватизував село Мазники?Стільки нерухомості , ділянок....

keyboard_arrow_up