Конкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Аня Борисенко, №1

Конкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Аня Борисенко, №1
Фотоконкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Аня Борисенко
На фотоконкурс від vsim.ua вже надсилають свої фотографії перші учасники. Чекаємо і на ваші фото!

Дякуємо за фото, а принагідно нагадуємо - надсилайте свої фотографії та коротеньку розповідь про те, чим дорога Вам ця вишиванка. Чекаємо з нетерпінням!

До Дня Незалежності України «ВСІМ» оголошує конкурс на кращу вишиванку! Покажемо всім, що у Хмельницькому мешкають справжні патріоти.

До 18 серпня надсилай фото у вишиванці та коротку розповідь про історію сорочки на [email protected] і нехай тебе побачить весь Хмельницький. 

Відео дня

ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Наприкінці конкурсу буде оголошено голосування. Автор фото, яке набере найбільшу кількість голосів, отримає подарунок від партнерів конкурсу. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up