16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку

16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку
  • Дівчина загинула в ДТП з двома мотоциклами.
  • Вона навчалася у місцевому ліцеї на історичному профілі.
  • Дізнавайтеся більше про загиблу школярку в цьому матеріалі.

Аварія із двома мотоциклістами в Кам’янці-Подільському забрала життя 16-річної Софії Іскрук. Прощання зі школяркою відбулося сьогодні, 16 квітня. За словами присутніх, провести в останню путь Софію прийшло чимало людей. Друзі дівчини досі не можуть повірити в те, що сталося.

Що відомо про аварію

Аварія сталася у неділю, 14 квітня, близько 20 години, на проспекті Грушевського. Там зіткнулися два мотоцикли «Lifan». Одним керував 16-річний юнак, а іншим – 17-річний. У результаті ДТП, на місці події загинула 16-річна Софія. Вона була пасажиркою одного з транспортних засобів. Водії отримали тілесні ушкодження, – повідомляли раніше в поліції.

За даним фактом правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюють усі обставини події. 

Відео дня

Возможно, это изображение 7 человек и текст «НАЦИОНАЛЬНА поЛицИЯ»

Любила історію та займалася спортом

16-річна Софія – із повної сім’ї. Мати – працює у сфері торгівлі, батько – менеджер. Рідний дядько – військовий. Також у загиблої залишилася рідна менша сестра, якій 5 років. 

Софія Іскрук вчилася у Кам’янець-Подільському ліцеї, в 10 класі. А саме – на історичному профілі, оскільки дуже любила саме цей напрямок навчання. Про все це журналістці vsim.ua розповіла заступник директора з навчальної роботи ліцею Наталія Волкова.

- Вона навчалася в ліцеї після 9 класу, бо наш навчальний заклад функціонує для старшокласників. Софія склала іспити й вступила на історичний профіль. Успішно навчалася. Не була відмінницею, проте мала оцінки високого рівня. Це була хороша та порядна дівчина. Яскрава зірочка. Дуже гарна собою. Так от доля склалася у цієї дитини, – каже Наталія Волкова.

У ліцеї розповідають, що Софія була дружелюбною та товариською. Мовляв, на прощанні із нею було дуже багато людей. Наталія Волкова розповідає – подруги до останнього сподівалися, що Софія жива. А коли мама загиблої повідомила: «Софійки уже немає» – не могли знайти собі місця.

Разом із подругою Софія Іскрик планувала вступити до вищого навчального закладу в Словаччину. Мала мрії, які прагнула втілити у життя. Та за мить все це перекреслила аварія.

- Страшна звістка чорним птахом прилетіла до ліцейської спільноти: 14 квітня 2024 року в жахливій ДТП загинула учениця 10 класу 24 групи історичного профілю Іскрук Софійка. Красуня, розумниця, сонце для батьків і всіх, хто її знав, пішла від нас у засвіти. Легких тобі хмаринок, найкраща дівчинко! Ліцейська родина співчуває всім, кому була і залишається рідною і близькою наша Софійка, – додають в ліцеї, де навчалася Софія.

 

Нагадаємо: минулого тижня смертельна аварія на Озерній у Хмельницькому забрала життя 16-річної дівчини. На пішохідному переході її збив автомобіль. Удар...школярку відкинуло на зустрічну, де на неї наїхало інше авто. Від отриманих травм постраждала померла на місці. Дізнавайтеся, що відомо про загиблу дівчинку, в окремому матеріалі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up