На війні загинув почесний громадянин Теофіпольщини — азербайджанець Тарієл Мурадов

На війні загинув почесний громадянин Теофіпольщини — азербайджанець Тарієл Мурадов
Фото Героя зі сторінки Теофільпольської селищної ради
  • Його називали азербайджанцем з щирим українським серцем.

  • Тарієл Мурадов ще з 2014 року брав участь в АТО.

  • А під час повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до військкомату. 

Знову болюча сумна звістка надійшла з передової до Теофіпольської тергромади. У боях з росіянами загинув мешканець громади — Мурадов Тарієл Фазіл Огли. Він був Почесний громадянин Теофіпольщини. 

— Тарієл – наш Герой, він був азербайджанцем з щирим українським серцем. Ще у 2014 році, як тільки нога російського солдата почала паплюжити українську землю своєю присутністю, приносити біль й смерть в домівки по всій Україні, він не вагаючись склав присягу на вірність українському народові та відважно вступив у боротьбу з російським окупантом в зоні АТО, — пишуть в громаді

Після цього Тарієл став депутатом Теофіпольської районної ради та постійним активістом ГО «Підтримка інвалідів та учасників АТО – Істина Добра». Оскільки сам воював в зоні АТО, бачив своїми очима проблеми та життя луганчан. Тому він неодноразово організував збір коштів, продуктів та солодощів для дітей із прифронтової зони. Таріел Мурадов особисто возив подарунки для дітей з міст Станиця Луганська, Щастя, Попасна та інших. Частину подарунків купував власним коштом. Долучав до справи свого сина — Олександра. 

Відео дня

Після повномасштабного вторгнення Тарієл Мурадов не зміг залишатися осторонь, знову став до лав Збройних Сил України. Але вже 25 грудня 2022 року боєць перестав виходити на зв'язок. А нещодавно стало відомо про те, що захисник загинув.

Завтра, 16 березня 2023 року, Тарієл вже назавжди повернеться додому. Поминальна служба пройде в храмі Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ у Теофіполі. Після служби у храмі, Героя повезуть на кладовище в селищі Базалія на місце вічного спочинку.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблого Героя.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (75)
  • Наталія Якимчук

    Вічна пам'ять Герою.
  • Катерина Стандратюк

    Вічна пам'ять Герою
  • Зінаїда Римар

    Царство небесне світла вічна память Герою.Щирі співчуття рідним та близьким.Низький уклін Герою,який віддав своє життя за Україну за Український народ.
  • Люба Прокопюк

    Вічна пам'ять Герою! Царство небесне.

keyboard_arrow_up