Був єдиною дитиною в батьків. У Старокостянтинові попрощались з воїном Тарасом Кубою

Був єдиною дитиною в батьків. У Старокостянтинові попрощались з воїном Тарасом Кубою
  • Військовий Тарас Куба загинув за свободу України. 
  • Лише нещодавно йому виповнилось 25 і залишиться так назавжди. 
  • Хлопець був єдиною дитиною в сім'ї. 

“Завжди був веселий і позитивний хлопець, душа компанії”, - такими теплими словами відгукуються про Тараса його друзі й однокласники. 

На своїх фото у соцмережах хлопець щиро усміхається. Таким світлим і радісним він залишиться в пам’яті своїх близьких. 

Тарас Куба родом із Старокостянтинова. Тут він закінчив загальноосвітню школу №1. Трагічну звістку про його загибель повідомив колектив закладу. 

Відео дня
  • Щодня ворог завдає нам нового болю, вбиваючи найкращих українських Воїнів, які ціною власного життя дають можливість жити нам, наближають перемогу та мир. У школу надійшла трагічна звістка про загибель випускника Тараса КУБИ, якому нещодавно виповнилося лише 25 років. Всією шкільною громадою висловлюємо щирі співчуття рідним... Низький уклін батькам…, - написали на сторінці Старокостянтинівської ЗОШ№1. 

Після закінчення школи майбутній воїн навчався у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. 

Однокласниця загиблого Юлія поділилась, що з Тарасом вони були знайомі зі школи. Хлопець був єдиною дитиною в батьків. За її словами, мама військового працює у медичному закладі, а батько Героя теж несе службу і захищає територіальну цілісність країни. 

  • Тарас завжди був позитивним хлопцем. Нещодавно йому виповнилось 25 років. Наскільки мені відомо, 22 вересня батькам прийшов лист про загибель Тараса. Він був єдиною дитиною в сім’ї, - розповіла Юлія. 
Фото зі сторінки Тараса у Фейсбук

Товариш військового каже, що Тарас був душею компанії - людиною, з якою завжди було про що поговорити. Він завжди підставляв плече і приходив на допомогу. 

  • Тарас Куба…активний, життєрадісний, з добрим серцем та душею, ініціативний. Молодий юнак, який щиро вірив в Україну. Ставши військовим, своїм життям доводив, що крок за кроком мрії стають реальністю. Нас залишають найкращі..., - такі слова залишають знайомі Тараса у соцмережах. 

У хлопця залишились батьки. Власної сім'ї військовий не мав, не встиг...З Тарасом Кубою попрощались у рідному Старокостянтинові цієї суботи, 24 вересня. 

Нагадаємо, 25 вересня Старокостянтинів також попрощався із загиблим льотчиком. Олексій Коваленко загинув в місті Ізюм. Його історію читайте за посиланням:  “Він дуже любив небо”: історія загиблого в Ізюмі льотчика зі Старокостянтинова

Фото зі сторінки Тараса у Фейсбук

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (156)
  • Татьяна Милевская

    Вічна пам'ять герою царство небесне щирі співчуття рідним
  • Оксана Геймал

    Вічна пам'ять Герою
  • Светлана Васильева

    Царство Небесне і Вічна Світла Пам'ять Герою! Доземний уклін за подвиг! Щирі співчуття родині.
  • Анжелика Ткачук

    Вічна пам'ять, царство небесне

keyboard_arrow_up