«Був справжнім патріотом». Хмельничани попрощалися з Андрієм Шкриндою, який загинув на Донеччині

«Був справжнім патріотом». Хмельничани попрощалися з Андрієм Шкриндою, який загинув на Донеччині
  • Загиблому герою було 43 роки.

У Хмельницькому попрощалися з загиблим військовим Андрієм Шкриндою. Його життя обірвалося 12 серпня у Донецькій області. Полеглому герою було 43 роки. Віддати останню шану захиснику прийшли рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади.

Міський голова Олександр Симчишин, який знав Андрія Шкринду особисто, згадує про нього так:

— Я його дуже добре пам’ятаю. Пам’ятаю, тому що він був справжньою людиною. В нього були такі цікаві глибокі очі, такі, як от на цьому фото, цікава посмішка. І він був справжнім патріотом. Ми спілкувалися кілька разів, але говорили про Україну, про зміни, про місто, про майбутнє. Він дійсно був не показушним патріотом, а справжнім, — розповів посадовець.

Відео дня

Андрій Шкринда захищав Україну ще з 2014 року. Коли почалося повномасштабне російське вторгнення, він був за кордоном. Маючи можливість не повертатися, він все одно приїхав та мобілізувався.

— Міг зробити він інакше? Ні. Тому що він був справжнім чоловіком, він був справжнім патріотом. І він любив свою країну, як і любив кожного з нас, свою родину і він пішов захищати своє найдорожче.

Поховали Андрія Шкринду на Алеї слави у Раковому. Від 24 лютого він став 64 загиблим хмельничанином. Нагадаємо, що сьогодні містяни також прощалися з Дмитром Купою, який загинув у Донецькій області 11 серпня. Йому було 37 років.

 

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (124)
  • Lena Lena

    Вічна пам'ять Герою України.
  • Володимир Доманський

    Царство небесне. Слава Героям
  • Наталья Дячук

    Вічна пам'ять Герою🙏🙏🙏
  • Тамара Іванова

    Вічна пам'ять герою!

keyboard_arrow_up