“Боронитимуть рідну землю з небес”: на фронті загинули четверо захисників з Хмельниччини

“Боронитимуть рідну землю з небес”: на фронті загинули четверо захисників з Хмельниччини
  • Валентину Бородію було 27 років, Антону Михайлюку — 25, Сергію Гончаруку — 61 рік. 

  • Юрій Павлішен мешкав у Білогір’ї. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Війна продовжується, Україна бореться, і щодня гинуть найкращі воїни з Хмельниччини. За останні дні ще 4 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Шепетівська, Берездівська, Старосинявська та Білогірська тергромади. 

Валентин Бородій

Небо знову плаче сльозами разом із Шепетівською громадою. 18 січня у Донецькій області загинув солдат Валентин Бородій. Він був 1995 року народження. 

На передовій Валентин був стрілець-санітар гірсько-штурмової роти. 

Відео дня

— Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, — повідомляють в Шепетівській міській раді

Прощання із Героєм відбудеться 23 січня о 12:00 в Шепетівці. 

Фото зі сторінки Шепетівської міської ради

Антон Михайлюк

Страшна звістка сколихнула Берездівську тергромаду. Під час виконання бойового завдання на фронті загинув житель села Малий Правутин Антон Михайлюк. Він був 1997 року народження. 

Антон поклав своє життя в районі населеного пункту Соледар Бахмутського району Донецької області.

— Мужній воїн, справжній патріот України. Попри свій молодий вік, він прийняв рішення боронити рідну землю зі зброєю у руках.  Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих Антона. Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі...Глибокі співчуття близьким та рідним — кажуть в тергромаді.

Про час та дату прощання з Героєм обіцяють повідомити додатково. 

Фото зі сторінки Берездівської тергромади

Сергій Гончарук

У боях за Україну героїчно загинув мешканець Старої Синяви Сергій Гончарук. Він воював на Бахмутському напрямку Донецької області. Герой був 1981 року. Він поклав своє життя 19 січня. 

Сергій Гончарук навчався у Старосинявській середній школі. Згодом закінчив професійно-технічне училище в селі Голосків. Працював закордоном.

З початком повномасштабної війни Сергій добровольцем приєднався до Збройних сил України. На фронті був такелажником 3-го евакуаційного взводу евакуаційної роти ремонтно-відновлювального батальйону, солдатом військової служби по мобілізації.  

Вірний військовій присязі, загинув під час виконання службових обов’язків. Неподалік села Кліщіївка росіяни обстріляли позиції ЗСУ з мінометів. В тому бою Сергій отримав важкі поранення, несумісні з життям. Про це повідомляють на сайті Старосинявської селищної ради

Фото з сайту Старосинявської селищної ради

Юрій Павлішен

Жорстока війна продовжує нести біль і страждання в українські сім’ї. Через злочинні дії російського ворога обірвалося життя військового з села Карасиха, що на Білогірщині. Юрій Павлішен загинув на Донеччині.

Прощання з військовослужбовцем відбудеться 23 січня 2023 року. Всіх небайдужих жителів громади просять прийти та зустріти захисника, схиливши голову в знак шани. Прощання відбудеться в рідному селі військового, повідомляють в Білогірській тергромаді.

Фото зі сторінки Білогірської тергромади

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Щоб придбати їх якнайскоріше, редакція vsim.ua оголошує збір коштів. Так ми допоможемо нашим воїнам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

  • Приват — 4149 4993 4948 5480 (Максим Фарина, головний редактор vsim.ua)
  • Банка
  • Номер банки — 5375 4112 0263 3223

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Oxana Lazechko

    Вічна Пам'ять
  • Олег Полях

    Слава Героям!
  • Фрозіна Дикунец

    Світла память.
  • Наташа Базилюк

    Вічна Пам'ять Героям 🕯️

keyboard_arrow_up