Чого хмельничанам бракує у місті (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Чого хмельничанам бракує у місті (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • Хмельницький — місто, що не стоїть на місці. Воно розбудовується і поповнює культурну скарбничку все новими традиційними заходами.

  • Журналісти vsim.ua вийшли на вулиці міста, щоб дізнатись, чого хмельничанам не вистачає для комфортного життя.

Крізь буденний ритм життя хмельничани нерідко помічають те, чого їм бракує у місті. Комусь не вистачає дитячого майданчика, комусь — розважальних заходів, а хтось чекає на появу ресторану швидкого харчування, а саме «McDonald's».

Чого містянам бракує у Хмельницькому? Про це ми запитали у них. Відповідь дивіться у відеоопитуванні.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Sergey Kudinov

    нормальне освiтлення тiльки в центрi та на великих вулицях, в дворах мiж домами лампи не працюють вже по 10 i бiльше рокiв.
  • Іван Іванов

    Дієвої роботи силових структур
  • Aleksandr Troyan

    Бракує чуйного відношенн, до зелені, зокрема дерев. В європейських країнах дерева, кущі, квіти є прикрасою міста, а в нашому місті стоять обрубки, як після війни. Проте це і війна, війна орків, що займаються знищенням дерев проти городян, яким ці дерева дають тінь, красу і затишок. Частина "омолоджених" дерев вже загинула, хто має відповідати і за чий кошт винні мають відродити зелений захист міста.
  • Alex Sheff

    Немає нормального громадського транспорту, а натомість є убогі маршрутки.

    Це найбільша біда за яку соромно перед іноземцями.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up