Чотирьох загиблих військових посмертно нагородили орденами

Чотирьох загиблих військових посмертно нагородили орденами
Тут і далі — фото Хмельницької ОВА
  • Рідним полеглих захисників України вручили ордени «За мужність».

Чотирьох військових з Хмельниччини, які загинули під час захисту України, посмертно нагородили орденами «За мужність» III ступеня. Сьогодні, 8 вересня, нагороди вручили їхнім рідним. Це відбулося у Хмельницькій обласній військовій адміністрації. Передали нагороди рідним таких військових (натискайте на імена, щоб відкрити матеріал про кожного з них):

Згідно з указом Володимира Зеленського, ордени вручені за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також вірність військовій присязі. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Хмельницької ОВА.

— Нині наші захисники, які віддали за захист своєї держави найцінніше, продовжують оберігати нас на небесах. Тому ми ніколи не забудемо подвигу наших героїв, пам’ять про них вічно житиме в наших серцях та на сторінках історії вільної, незалежної України, — сказав під час вручення нагород перший заступник голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Відео дня

На зображенні може бути: 6 людей

На зображенні може бути: 3 людини та текст

На зображенні може бути: 4 людини та текст

На зображенні може бути: еустома, півонія, лещиця та текст

На зображенні може бути: 8 людей та текст

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Тобто спочатку оцей кабан в формі за сприяння Тюріна ловить людей і відправляє на смерть, а потім вони ж отак спокійно нагородужують їх посмертно ? Це ж наскільки наші "чинуші"  сволоти, що так спокійно, це роблять 😟

keyboard_arrow_up