“Не міг дивитись, як гинуть діти”. Хмельницький попрощався з Олегом Цимбалюком

“Не міг дивитись, як гинуть діти”. Хмельницький попрощався з Олегом Цимбалюком
  • Захисник загинув на 47-му році життя. 
  • У нього залишилась донька і маленький син.

Хмельницький у скорботі, адже на війні знову гинуть найкращі. Олегові Цимбалюку було 47. Його знають як надійного друга, люблячого батька і патріота. Саме тому на початку повномасштабного вторгнення він повернутись з Польщі. “Не міг дивитись, як гинуть побратими, як гинуть наші діти”, - зі сльозами на очах каже двоюрідна сестра захисника Олена. 

Сьогодні, 5 жовтня, хмельничани прощались з Олегом Цимбалюком. Люди несли багато живих квітів, аби віддати останню шану Герою. На вінках написи “Від люблячої родини”, “Від приятеля з Польщі”. Поруч з труною плакала згорьована рідня. У захисника залишилась доросла донька і маленький син. Як кажуть родичі: “вилитий тато”

Відео дня

Як розповідає брат загиблого, Олег Цимбалюк проживав у Хмельницькому. Працював і далекобійником, виконував будівельні роботи. Останнім часом був на заробітках у Польщі. Та з початком повномасштабного вторгнення просто не міг “відсиджуватись”, а приїхав захищати Україну.

  • Він спеціально приїхав з Польщі і пішов зразу воювати - захищати Україну, - каже брат Анатолій Петрович. 

Двоюрідна сестра Олега Цимбалюка зі сльозами не очах каже, що чоловік просто не міг залишитись осторонь. Тому піти захищати Україну - було логічним для нього рішенням. 

  • Він не міг на це все дивитись, як гинуть побратими, як гинуть наші діти. Навіть коли отримав травми, приїхав сюди на пару днів, то все одно хотів їхати назад, - каже сестра загиблого воїна.

Відомо, що Олег Сергійович загинув 30 вересня. Це було у Донецькій області. Поховали Героя на Алеї Слави. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (259)
  • Надежда Полищук

    Вічна память щирі співчуття рідним
  • Everything is here

    🙏🙏
  • Олександр Ковальчук

    Царство небесне... Вічна пам'ять героям що віддали своє життя за свободу і незалежність України!
  • Лариса Чеченева

    Вечная память

keyboard_arrow_up