Головний лісівник Хмельниччини залишив свою посаду

Головний лісівник Хмельниччини залишив свою посаду
Світлини зі сторінки Петра Пешко
  • На посаді Петро Пешко від 2017-го.
  • Що встиглося за ці п'ять років?

«Я завершую свою місію», - так у соцмережах написав 12 січня головний лісник краю Петро Пешко.Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства він очолював упродовж 5 років.

«За 5 років ми зробили лісове господарство краю інноваційним, сучасним, передовим, - підсумував. - Саме ми першими в Україні відкрили селенційно-насінневий комплекс. Саме в лісах Подільського краю першою запрацювала світова потужна природоощадна техніка. Саме підприємства Хмельниччини придбали унікальні машини, які самостійно садять ліс, а такі є навіть не у всіх країнах Європи. Цей список можна продовжувати довго. Ми щодня розвивалися, проектували, створювали і досягали своєї мети».

Головний лісівник краю щиро подякував колективу управління й колегам-лісівникам. Наголосив: «все, що ми робили, було гідно, було чесно, було недарма. Вірю, що все почате буде позитивно продовжено».

Відео дня

Петро Пешко зізнався: за ці 5 років Хмельниччина стала йому дійсно рідною.

«Направду, тут особливий менталітет, звичаї, традиції! – підкреслив. - Але головна особливість - це люди: щирі, відверті, працьовиті. Це регіон, якому є чим пишатися!».

Нагадаємо, Петро Пешко очолив Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства в липні 2017-го. Хто займе місце головного лісівника краю наразі невідомо.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (55)
  • Sasha Voityk

    Біда яка, розкрадають ліси вирізають ,їздять на машинах по 20,30 тисяч євро це нармально????...?не звільняти потрібно а садити на рочків так 15
  • Олег Михалич

    Накрався дай іншим накрастеся
  • Юрій Володимирович

    Нема куда гроші складати злодій і бандит
  • Юрии Дубровин

    Черговий злодій , прийде місце , пройдеш нього злодія

keyboard_arrow_up