Хмельницькі психологи: вартість сеансів та популярні причини звернень

Хмельницькі психологи: вартість сеансів та популярні причини звернень
  • Ходити до психологів стало потребою для багатьох хмельничан.
  • Дізналися, із якими проблемами найчастіше звертаються до фахівців Хмельницького та яка вартість їхніх послуг. 

У сучасному світі все більше людей стали звертатися до психологів й слідувати правилам коучів. Їхня терапія або поради допомагають позбутися психологічних травм, пропрацювати різноманітні проблеми та врешті краще зрозуміти самого себе. 

Популярними візити до психологів допоміг зробити i COVID. Після хвороби чимало людей стали стикатися із так званим “постковідним” синдромом або панічними атаками. І те, і інше не може обійтися без порад фахівця. 

Проблеми хмельничан: від залежностей до гіперопіки

Відео дня

Що ж змушує хмельничан звертатися до психологів? Журналістка запитала в кількох діючих фахівців у місті. Наприклад, Руслан Юшкевич каже, що останнім часом все частіше ставить діагноз “лудоманія”. Це залежність від азартних ігор. Він зазначає: серед пацієнтів є чимало підлітків із цією проблемою.

Нет описания фото.

Руслан Юшкевич додає, що депресивні стани, тривога та втрата інтересу до активної діяльності - нині в “топі” серед хмельничан. За його словами, часто звертаються із проблемою становлення свого “Я” або через конфлікти в парі чи колективі. Підставою для візиту також є втрата близьких. Тут, каже Руслан Юшкевич, причиною слугує COVID, від ускладнень яких помирають. Відновлення душевного спокою та пошук себе після втрати роботи - теж входять до популярних причин. 

Психолог Тетяна Олексюк говорить про інші причини звернень своїх клієнтів.

За словами Тетяни Олексюк, нерозуміння своїх бажань призводить до складних ситуацій у стосунках. Серед них - відсутність спілкування та емоційного контакту у сім’ї. Саме такі сценарії у стосунках можуть закінчитися розлученням пари. Фахівець говорить, що із питанням відсутності взаємопорозуміння здебільшого приходять саме жінки. Під час терапії у їхню проблему починають занурюватися. Тоді стикаються із низькою самооцінкою, відсутністю вибудованих особистих кордонів та деструктивними переконаннями, нав’язаними в дитинстві. “Також, дуже часто звертаються з питанням залежних аб’юзивних стосунків”, - додає Тетяна Олексюк.

До поширених серед клієнтів психолог відносить і питання сепарації дорослих дітей від батьків. Вона каже: гіперопіка може призводити до атрофування вмінь жити. До цього додається відсутність відповідальності за своє життя. Внаслідок цього чимало осіб займають позицію “жертви”. 

Возможно, это изображение (1 человек и очки для зрения)

Ціна послуг психологів у Хмельницькому

Звернувшись до “гугла”, можна натрапити на чимало психологів у Хмельницькому. Всі вони мають приватні кабінети, більшість яких в центрі міста. Працюють за попереднім записом. Є фахівці, які проводять індивідуальні та сімейні сеанси. А є і ті, хто приймає людей лише поодинці. Журналістка vsim.ua звернулася до деяких фахівців, щоб дізнатися вартість прийомів.

Психолог Галина Резнік приймає на Соборній. У фахівця є сайт, на якому про неї написано: психолог-психотерапевт психоаналітичного напрямку. 

- Маючи досвід роботи в консультуванні понад 13 років, я знайшла для себе відповіді, як найефективніше допомогти вирішити клієнту його проблеми. Використовуючи методи психоаналітичної психології і сучасні короткострокові методи психотерапії, я навчилася ефективно допомагати кожному клієнту - зазначено на сайті. 

Галина Резнік проводить індивідуальні консультації, які тривають годину. Ціна - 500 гривень. Сімейні - 1, 5 години. Вартість - 700 гривень.

“Допомога при стресах, тривозі, невротичних розладах, депресіях, проблемах у сім'ї й стосунках”, - справитися з усім цим допомагає психолог Тетяна Рибалко. Працює в офісі на Гагаріна. Вона теж пропонує індивідуальні та парні консультації. На її сайті зазначено - досвід приватної практики становить понад 10 років.

Тривалість сеансів - 1 година. Ціна як за індивідуальну, так і за парну консультацію - 500 гривень. 

Інна Гошовська - психолог, яка приймає в кабінеті на вулиці Гагаріна. Проводить парні та індивідуальні консультації. Ціна - 600 гривень за 1 годину. 

Ще один психолог Тетяна Вовк проводить консультації на Нижній Береговій. 

- Вирішення різного роду психологічних проблем, пов'язаних із труднощами у міжособистісних взаємодіях, Розв'язання глибинних особистісних проблем, які є причиною більшості життєвих труднощів і конфліктів. Кризові стани, депресивні стани, апатія, панічні атаки, ПТСР, пропрацювання давніх травм, - йдеться в описі на сайті психолога.

Телефоном фахівець повідомила, що сеансів для пар не проводить. Лише індивідуальні консультації, вартість яких 500 гривень. Тривалість - 1 година. 

Отож, вартість послуг психологів у Хмельницькому становить від 500 до 700 гривень. В залежності від того, яка консультація потрібна: індивідуальна або парна. 

Читайте також: 

Кредити або заповіти. З якими проблемами хмельничани звертаються до адвокатів

Де покупатися в чані на Хмельниччині. Підбірка місць та ціни

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up