“Із Євробаченням в моєму житті покінчено": хмельничанка Марина Круть розповіла про свій програш в Нацвідборі

“Із Євробаченням в моєму житті покінчено": хмельничанка Марина Круть розповіла про свій програш в Нацвідборі
  • Хмельничанка вже вдруге змагалась, аби відправитися на престижний національний конкурс. 

  • Вона програла тернопільському гурту та посіла 2 місце. 

  • Як відреагувала бандуристка на результати нацвідбору дізнавайтесь далі. 

Хмельничанка Марина Круть, яка виступає під однойменним брендом KRUTЬ, цьогоріч знову змагалась за можливість представляти Україну на “Євробаченні-2023”.

Як відомо, бандуристка зі своєю піснею “Колискова” зайняла 2 місце. Її обійшов гурт TVORCHI, який отримав більшу підтримку глядачів. Як відреагувала на поразку Марина Круть — дівчина розповіла в своїх соцмережах. 

Як відреагувала на результати KRUTЬ

Одразу ж по закінченні Нацвідбору та оголошенні результатів хмельничанка написала на своїй сторінці у Фейсбук, що на цьому її участь у наступних нацвідборах Євробачення закінчена. Вона більше не змагатиметься за можливість представляти Україну на пісенному конкурсі. 

Відео дня

— Дякую, кожному, хто пережив ці 2 місяці зі мною. Усім слухачам хто за мене голосував. Усій команді. Нацвідбір на моєму шляху більше не повториться і я навіть рада) Наша найголовніша перемога – на фронті. Слава Героям! — зазначила Марина Круть

Також вона звернулась і до своїх шанувальників в Iнстаграмі.

— Дуже дякую. Із Євробаченням в моєму житті покінчено. Більше участі брати у відборах я не маю наміру. Україна вибрала свою пісню із якою буде представляти сама себе. Незабуваймо донатити. У нас війна. Вона триває. Я маю свою унікальну дорогу, яка вже почалась. У мене вже все добре, — наголосила бандуристка в сторіс.

Нагадаємо, зіркова хмельничанка виступила на сцені Національного відбору на Євробачення-2023 з емоційною піснею "Колискова". Вона посіла друге місце, поступившись перемогою TVORCHI. Журі віддали їй 10 балів з 10, а глядачі — 8 з 10. Таким чином вона набрала 18 балів, а тернополяни — 19. 

Марина Круть — "Колискова": виступ на Нацвідборі 17 грудня 2022:

Додамо, що це не перший досвід Марини Круть на Нацвідборі. У 2020 році вона вже брала участь і тоді посіла третє місце з піснею “99”. 

А за кого ви вболівали на Нацвідборі?

Нагадаємо, Євробачення-2023 відбудеться наступного року в Ліверпулі. І хоч у 2022-му на пісенному конкурсі перемогу здобула Україна — гурт Kalush Orchestra з піснею “Стефанія” — все ж наступні співочі змагання через війну пройдуть в далекій Великобританії. 

Гранд-фінал «Євробачення 2023» відбудеться на Liverpool Arena в суботу, 13 травня, 2023 року.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Мищенко

    Мені прикро читати , що Маринна розчарована. Я теж розчарована. . Мені здається, що у виступі Марини  не продуманий зовнішний вигляд. Все чорне сукня , руки. Я не хочу бачити такими наших матерів. Я маю право таке казати бо у мене загинув син. Чорний зал, чорна до краплини постать. Не видно       майбутнього.  Ми хочемо і надіємось, що у майбутньому дітей загиблих воїнів  буде світле завтра.
  • PutnickFree

    Вокал так собі, наприклад до тої ж Джамали явно не дотягує і не краще "ахрана атмєна", образ Тимошенко, я перехрестився коли побачив, драйв, а який може бути драйв на таку тематику, приспати європейців і щоб вони за неї проголосували не варіант ;)

    Ну не можу уявити щоб європейці співали - спи, спи, спи....

keyboard_arrow_up