Бандуристка Марина Круть створить відео про життя українок під час війни

Бандуристка Марина Круть створить відео про життя українок під час війни

Музикантка збирає записи з гаджетів жінок, пов’язані з війною. 

Хмельницька бандуристка та волонтерка планує створити унікальне відео про життя українських жінок під час війни. Відеокліп транслюватимуть до однієї із нових пісень Марини Круть. Для цього на своїй сторінці в соцмережі співачка анонсувала збір відео з гаджетів українок. 

“Якщо ви змушені були виїхати за кордон чи в інше місто в України — сама чи з дітьми — надішліть мені відео як це сталося, як ви їхали, відео яким було чи є життя ваше в іншій країні чи в новому місті, та про шлях додому якщо ви вже повернулися. Мабуть, у ваших телефонах є ці відео”, — закликає Марина Круть

Дівчина планує зібрати десятки чи сотні таких історій в одне велике полотно про життя українських жінок під час війни. Ммистецьку акцію за реальної участі героїчних українських жінок Марина планує присвятити Дню Незалежності України і нашій Перемозі.

Відео дня

Записи можна надсилати в телеграм за номером +380677537207 або на нік @chertkova_olha. 

Нагадаємо, з початку березня Марина Круть активно волонтерить. Вона почала влаштовувати благодійні концерти на Проскурівській, просто неба. Таким чином збирала кошти для ЗСУ та морально підтримувала тих, хто приїхав до міста з різних куточків країни.

У квітні бандуристка на аукціоні продала аркуш поштових марок «Русскій воєнний корабль, іді…!» за 51 тисячу гривень. Кошти спрямувала на потреби захисників України.

А в травні створила відеокліп, присвяченний українцям, які прожили 100 днів війни. Відео «Скажи мені, Боже» записала спільно з симфонічним оркестром Хмельницької філармонії. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up