Леся Нікітюк станцювала з Владом Ямою на паркеті "Танців з зірками": як це було

Леся Нікітюк станцювала з Владом Ямою на паркеті "Танців з зірками": як це було
  • Учора відбувся десятий прямий ефір "Танців з зірками".  Під час нього на паркет вийшли шість пар.
  • Перед учасниками постало одразу два виклики — обмін партнерами та танець із суддями.
  • Як станцювала відома хмельничанка Леся Нікітюк, дивіться далі.

Учора, 28 жовтня, на телеканалі "1+1" відбувся десятий прямий ефір шоу "Танці з зірками". Цього разу перед учасниками постало два виклики — обмін партнерами та танець із суддями. 

Хмельничанка Леся Нікітюк станцювала запальне диско з Дмитром Жуком. Їх пара отримала 26 балів. А після настав ключовий момент: пари конкурсантів виступили з суддями. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Отже, упродовж тижня кожна команда готувала спільний номер з суддею. А оцінювала виступи головний хореограф шоу – Олена Шоптенко. Цікаво, що Леся Нікітюк потрапила до команди Влада Ями.

До її складу увійшли дві зовсім різні пари: Леся Нікітюк і Макс Єжов, а також Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова. Вони станцювали самбу. Танець оцінили у 27 балів. 

"Лесю, ми з тобою цього тижня провели значно більше часу, ніж за всі попередні роки знайомства. Справді, танці даються тобі дуже нелегко. Але твоє ставлення до роботи... те, як ти намагаєшся виконати, мені дуже до вподоби", — зазначив Влад Яма.

 

У результаті голосувань у зоні ризику виявилися три пари зірок: Денис Берінчик , Мішель Андраде та Іраклі Макацарія. Однак, було прийнято рішення залишити всіх претендентів на виліт у проекті.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Рая Бухер

    Да при всій прикольності Лесі з танців їй вже пора йти
  • Alex Varmint

    Мне интересно какой конь постоянно пиарит эту лошадь ))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up