Місяць після смертельної аварії з освітянами: що відомо про стан потерпілих

Місяць після смертельної аварії з освітянами: що відомо про стан потерпілих
Ілюстративне фото з ohmatdyt.com.ua
  • Наприкінці травня смертельна ДТП з освітянами забрала життя двох людей. Ще четверо - потрапило до лікарні. 
  • З дня аварії пройшло більше місяця. Трьох потерпілих - 30-річну Антоніну Манзюк, а також двох дітей, 8-річну Каріну та 9-річну Вероніку вже виписали з лікарні. 
  • А от 11-річну Вікторію, яка була у найважчому стані, відправили на подальше лікування в Охматдит. 

В ніч на 30 травня близько 23:50 по Вінницькому шосе, на в‘їзді до міста Хмельницького, сталася смертельна аварія. Легковий автомобіль врізався в вантажівку. В салоні легковика було четверо дорослих і троє дітей. За кермом службового “Nissan Leaf” був 38-річний директор Департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв. А в салоні автомобіля знаходилась завідуюча садочку № 53 Наталія Докторук, методистка Департаменту Антоніна Манзюк і її чоловік Олександр Манзюк. 33-річна Наталія і 32-річний Олександр загинули. Троє дітей і 30-річна жінка зараз перебувають в лікарні.

На межі життя і смерті була 11-річна Вікторія Манзюк. В обласній лікарні відразу після аварії дівчинці зробили операцію. Пізніше її перевели у реанімацію дитячої міської лікарні. Проте сім'я захотіла відвезти дівчнику на лікування в Інститут травматології та ортопедії в Києві. Але за поясненням начальника управління охорони здоров'я Хмельницької міськради Бориса Ткача, туди її не захотіли взяти. 

- Приблизно три тижні тому Вікторію відправили до Києва. Зараз вона знаходиться в травматологічному відділенні Охматдиту. Там буде проходити корекцію лікування. Зрозуміло, що хоч їй і набагато краще вже, але травми, які вона отримала, є важкими і їй потрібно ще довго лікуватись, - пояснив Борис Ткач. 

Відео дня

Прийшов до норми і стан інших потерпілих - 30-річної методистки Департаменту освіти та науки Антоніни Манзюк, а також двох дівчаток - 8-річної Каріни та 9-річної Вероніки. В середині червня їх виписали з лікарні. 

Для тих, хто бажає допомогти на лікування 11-річні Вікторії Манзюк, можуть скидати кошти на картку її мами Антоніни Манзюк. Номер картки ПриватБанку - 4149 4978 3284 3538. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оксана Томусяк

    Ніякої конкретної інформації.Лише загальні фрази.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up