Наслідки смертельної ДТП з хмельницькими освітянами: як почуваються потерпілі

Наслідки смертельної ДТП з хмельницькими освітянами: як почуваються потерпілі
Фото: kh.ridna.ua
  • Смертельна ДТП з головним освітянином міста, завідуючою садочку та дітьми забрала життя двох людей. Ще п'ятеро травмувалося.
  • У важкому стані перебуває 11-річна дівчинка. Їй потрібна кров. 
  • 30-річна методистка департаменту освіти та ще двоє діток мають стабільний стан середньої важкості. 

В ніч на 30 травня близько 23:50 по Вінницькому шосе, на в‘їзді до міста Хмельницького, сталася смертельна аварія. Легковий автомобіль врізався в вантажівку. В салоні легковика було четверо дорослих і троє дітей. За кермом службового “Nissan Leaf” був 38-річний директор Департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв. А в салоні автомобіля знаходилась завідуюча садочку № 53 Наталія Докторук, методистка Департаменту Антоніна Манзюк і її чоловік Олександр Манзюк. 33-річна Наталія і 32-річний Олександр загинули. Троє дітей зараз перебувають в лікарні.

Майже на межі життя і смерті опинилась донька подружжя Манзюків 11-річна Вікторія. Вчора, 30 травня, весь день лікарі намагалися привести її до тями. Більше 5 годин тривала операція, яку проводили і окулісти, і травматологи, і урологи. Станом на сьогодні, 31 травня, стан дівчинки стабілізувався. За словами начальника управління охорони здоров'я Бориса Ткача, якщо ще вчора була загроза, що вона може не вижити, то сьогодні такої вже нема. Але тим не менш, дівчинці потрібна кров. Здати її можна на станції переливання крові по Сковороди. 

Травми отримали також 30-річна Антоніна Манзюк, а також донька загиблої Наталії Докторук Вероніка та донька її подруги Каріна. Зараз Антоніна лежить в нейрохірургії, в неї травми середньої важкості. Стабільний стан і двох дівчаток. Вони зараз знаходяться у реанімації дитячої лікарні при свідомості. 

Відео дня

ОНОВЛЕНО. 1.06.2018 У суді Роман Миколаїв визнав, що вживав алкоголь до того як сісти за кермо автомобіля. За його словами, він випив три келиха шампанського. У крові водія виявили 0,61 проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Kris Peter

    Защітнічки позбігались))) ви йдіть подивіться тим дітям в очі і поясніть де їх батьки. Може ще орден дати вашому водієві за це? Давайте все дружно зіпхаєм на Камаз. А потім скажем, що не памятаєм хто був за кермом і відмовимся алкотест здавати. Кому немає що приховувати той здає, а хто сцить, той відказується.
  • Iryna Pervushyna

    а більш дитально по діткам інформація буде? В інтернеті гуляє тільки здача допомоги на одну дитинку ( що в більш важкому стані), а інші як?
  • Irina Lvovskaya

    Боже милосердний, змилуйся! Вони ж всі люди!

    Александр Черненко reply Irina Lvovskaya

    депутаты априори делаются нелюдями сразу как принимают полномочия
  • Olga Khmele'vskaya

    От де ж гад..Напилося , вбило людей, ще й чужих дітей покалічило(

    Сергей Заболотный reply Olga Khmele'vskaya

    Можливо і так, а можливо стрес... В будь-якому випадку, емоції емоціями, але треба говорити фактами. Буде результат експертизи, тоді зробимо висновок про людину

    Марина Тонкошкура reply Olga Khmele'vskaya

    Сергей Заболотный знаєте можливо і ви праві,але якби пройшов тест одразу то меньше люди пліткували з цього приводу....а так виходить щоне пройшов на місці бо знав що не правий

    Сергей Заболотный reply Olga Khmele'vskaya

    Ольга Хмелевская ваш коментар "гідний" оскара підпідїздних бабок-пліткарок... 🐒Таким людям життя не вистачає, щоб зрозуміти. Перед тим як щось ляпнути, краще 10 раз подумати, адже ви навряд чи будете так само хаотично писати коментарі з вибаченнями, якщо виявиться що людина була тверезою...

    Марина Тонкошкура reply Olga Khmele'vskaya

    Инна Бисонова згідна судила би усіх і по повній .куди дивилися мами коли саджали своіх кровинок до пьяного водія?куди пхали тих дітей сиділи на руках??винні усі,хто іхав ща рулем з пьяним водієм,хто саджав дітей!!!Одне питання хіба так дорого визвати таксі і спокійно іхати додому?!!!!коли вже перестануть економити на самомо елементарному?

    Ліна Хмельницька reply Olga Khmele'vskaya

    Пізно щось говорити, непоправне горе. Ніколи не знаєш, що чекає людину наступну хвилину. Але як так можна люди не думати головою, такої біди наробити. За п*яний чи ні, покаже експертизи. Є надія, що не змовчать цей факт. Але ж діти...як в легковик можна було вмістити сім людей. Поясніть..Ніяких правил безпеки не дотримуватись

    Ievgen Pervushyn reply Olga Khmele'vskaya

    Inna  Bisonova з вами згідний на 100%. по-перше, як дитину (тай будь яку людину!) непристібнутою взагалі можна везти в автомобілі?
    по-друге, якщо авто 50-тимісне, то в нього не мають сідати більше ніж 4 пасажири, то ж ніби не підлітки вже, коли можна талуватися в те авто..

    але, судячи з фотографій пошкождення авто, мені здається, що кількість і пристібнутість мало би вплинули на тих, хто сидів зправого боку автівки :(
    хоча, можливо, меншими були б травми у тих, хто вижив..

    Tatyana Tatarchuk reply Olga Khmele'vskaya

    Марно зараз щось говорити.Нікого не повернеш,нічого вже не зміниш.Ми завжди сподіваємось,що нас біда обійде.Так і молоді люди думали,що все у них під контролем.Нікого не потрібно звинувачувати. Романа,я вважаю,зараз сам себе готовий вбити

    El Feroz reply Tatyana Tatarchuk

    І розповідає на камеру, що не пам'ятає чи був за кермом. Думає як врятувати свою сраку

    Inna Bisonova reply Olga Khmele'vskaya

    Ольга Хмелевская а мамаші садити дітей в машину до п'яного водія не гадини ні разу? Повно дітей, жодного автокрісла... Всіх потрібно притягувати до відповідальності!

    Ievgen Pervushyn reply Olga Khmele'vskaya

    Olga Khmele'vskaya від Драгера відмовитися має права кожний! кров забрали на експертизу! ну так, можливо, перед тим як розкидуватися такими словами спершу результатів експертизи дочекаємося?

    стосовно факту нетверезого керування і його наявності, поясніть будь ласка, що ви маєте на увазі

    Olga Khmele'vskaya reply Olga Khmele'vskaya

    Ievgen Pervushyn , на брифінгу речниця поліції чітко сказала, що від Драгера відмовився водій, а от кров у нього взяли. І факт нетверезого керування наявний

    Iryna Pervushyna reply Olga Khmele'vskaya

    На місці можна відмовитися від драгера а кров поїхати здати ( і це не рахується як відмова від здачі на вміст алкоголю). Кров більш достовірна.

    Александр Черненко reply Iryna Pervushyna

    когда меня остановили и заставляли драгер пройти и я просто как эксперимент попробовал отказаться -мне сразу сказали что авто на стоянку меня в участок(и на доп экспертизу со свидетелями) - тоесть если я не употреблял (а так и было) ни грама и отказался от драггера - меня все равно потащили на экспертизу правда не на месте а в отделении

    Анонім reply Iryna Pervushyna

    Драгер не обмагеш, а ось з кров'ю можна замутити. Ось чому для обізнаних і проконсультованих вумними дядями, відбирають кров, головне щоб не пізніш 2х годин, з часу зупинки поліцією. Отаким чином можна потрібним людям зробити відмазку.

    Анонім reply Анонім

    Цей трюк, з прийомом одного з медпрепаратів, не буду казати якого, відомий битим даїшникам.

    Ievgen Pervushyn reply Olga Khmele'vskaya

    знову ж, звідки інформація про "Напилося"? у вас є перевірене джерело цієї інформації? поділіться, будь ласка

    Олександр Кропивний reply Ievgen Pervushyn

    Таки напилося

    Татьяна Любенко reply Ievgen Pervushyn

    а як можна потрапити в таку аварію, якщо не напилося???

    Anna Bondarenko reply Татьяна Любенко

    А так шо те мурло на камазі стояло посеред проїзжої частини і якшо у нього не працювала аварійка то влетіти у нього міг хто завгодно!

    El Feroz reply Anna Bondarenko

    Знак аварійної зупинки був.

    Андрій Малиновський reply Anna Bondarenko

    чомусь на тій трасі їздить не одна автівка, а камаз завадив лише одній.... здоров"я діткам і постраждалим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up