Молоді і мужні. Загинули двоє воїнів з Хмельниччини

Молоді і мужні.  Загинули двоє воїнів з Хмельниччини
  • Загинув солдат Юрій Бацан з Нетішинської тергромади і Євген Березніков - зі Староушицької. 

Хмельниччина знову втрачає найкращих. У бою з окупантами загинули двоє військовослужбовців. 
Стало відомо, що один з них - вій­сько­вос­лужбовець Об’єд­на­но­го нав­чаль­но-тре­ну­валь­но­го цен­тру в/ч А2641 сол­да­т Юрія Ба­ца­н. Чоловік був родом з Нетішинської територіальної громади.

У зв’язку із загибеллю воїна в громаді оголошують триденну жалобу, яка триватиме із 1 по 3 жовтня. Також керівникам ус­та­нов, під­при­ємств та ор­га­ні­за­цій те­ри­то­рі­аль­ної гро­ма­ди рекомендують прис­пусти­ти дер­жавні пра­по­ри на бу­дів­лях.

Відео дня

Про­щан­ня з Героєм Юрі­єм Ба­ца­ном від­бу­деть­ся завтра, 1 жов­тня, на пло­щі бі­ля флаг­што­ків поб­ли­зу ад­мінбу­дів­лі ви­кон­ко­му. Початок: о 14:00. Також жителів громади просять зустріти захисника "живим коридором" 1 жов­тня о 13:30 бі­ля в’їз­ду у міс­то зі сто­ро­ни Сла­ву­ти з дер­жавною сим­во­лі­кою. Про це повідомили у виконавчому комітеті Не­ті­шинсь­кої місь­кої ра­ди. 

Також на війні 28 вересня загинув Євген Березніков зі Староушицької громади. Йому було всього 24 роки. Військовослужбовець був родом із села Рункошів. 

  • Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалося в розквіті сил. А скільки ще планів було попереду, скільки надій і сподівань…, – пишуть на сайті громади.

Поховають Євгена Березнікова у рідному селі. У неділю, 2 жовтня, відповідно до розпорядження Староушицького селищного голови Анатолія Тимчука, оголошено Днем жалоби за загиблим Героєм.

Вічна пам'ять мужнім захисникам України!

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (206)
  • Женя Байбуз

    Вічна пам'ять  героям
  • Юлия Вороная

    Вічна пам'ять героям.
  • Тамара Подобивская

    Вічна пам'ять Героям.
  • Валентина Куца-Шарлай

    Вічна і світла пам'ять вам Герої України! Царство небесне і низький уклін! Щирі співчуття рідним та близьким.

keyboard_arrow_up