Пішов добровольцем на війну: у боях загинув стрілець Михайло Коцур з Городоччини

Пішов добровольцем на війну: у боях загинув стрілець Михайло Коцур з Городоччини
Фото Героя зі сторінки Городоцької міської ради
  • Його було 32 роки. 

  • Михайло пішов до військкомату після подій в Ірпені у 2022. 

  • Він був стрільцем-помічником гранатометника.

І знову біль та сльози в Городоцькій громаді. 24 січня у населеному пункті Авдіївка, під час виконання бойового завдання, загинув Михайло Коцур. Він був стрілець-помічник гранатометника механізованого відділення механізованого батальйону однієї з військових частин ЗСУ.

Військовий народився у 1981 році. Мешкав у селі Лісоводи. Подруга Михайла Аліна згадує його як щирого та доброго чоловіка. Вона пише, що Михайло сам вирішив піти воювати після подій в Ірпіні у березні 2022 року. 

— Війна забирає найкращих… 24 січня 2023 року загинув воїн, однокласник, друг, батько, син, брат і просто добра людина Михайло Коцур. В березні Михайло, після подій в Ірпіні, пішов сам до військкомату… З того часу був на Авдіівському напрямку… Спочивай з Богом друже…Низький уклін! Вічна світла пам’ять Герою! — пише Аліна Климова

Відео дня
Михайло в студентські роки. Фото Аліни Климової

Вона навчались з Михайлом в 10-11 класі Лісоводськоі школи, а згодом — на одному факультеті в університеті та жила в одному гуртожитку. Однокласниця поділилась спогадами про Героя: 

— Висловлюємо найщиріші співчуття родині нашого Героя, всім рідним та близьким… Закликаємо гідно зустріти захисника, який віддав життя за Україну, — повідомляють у мерії Городка

Фото зі сторінки Городоцької міської ради

Похоронний кортеж з тілом загиблого Героя прибуде до тергромади 2 лютого. Автомобіль з труною прослідує зі сторони автостанції через вулицю Шевченка, в сторону Лісовод. Жителів просять зустріти його живим коридором. 

Похорон відбудеться 3 лютого з 10:00 біля будинку Михайла в селі Лісоводи. Поминальна молитва за загиблим Героєм пройде у Свято-Покровському Храмі.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблого Героя.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет придбали та очікуємо на його доставку. Для того, аби надіслати гаджет військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (167)
  • Валентина Міськов

    Вічна пам'ять царство небесне герої не вмирають слава героям щирі співчуття рідним
  • Наташа Кармалита

    Господи, прийми його душу до себе! Нехай покоїться в спокої!
  • Ніна Туз

    СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ВОЇНАМ СВІТЛА!!!
  • Галина Ковальчук

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up