Боролись за свободу: на фронті загинули троє захисників з Хмельниччини

Боролись за свободу: на фронті загинули троє захисників з Хмельниччини
Фото Героїв зі сторінок тергромад
  • Двоє загинули на полі бою, третій помер в лікарні. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Кожного дня хмельничани гинуть на полі бою, захищаючи рідну землю від російських окупантів. За останню добу ще 3 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Кам’янецька, Новоушицька та Дунаєвецька тергромади. 

Євген Галачинський

Знову сумна звістка з фронту надійшла на Кам’янеччину. Громада втратила ще одного патріота і свого захисника.

Захищаючи територіальну цілісність на території Донецької області, загинув житель села Катеринівка – Галачинський Євген. Він був з 1976 року народження. Трагічну звістку повідомив голова райради Кам’янеччини Михайло Сімашкевич. 

Відео дня

— Дунаєвецька територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Доземно вклоняємося матері Героя за те, що виховала Патріота й справжнього Захисника України! Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про Героя завжди будуть сильнішими за смерть…— пишуть у тергромаді. 

Про дату та час прощання з Героєм повідомлять пізніше. 

Павло Гуменюк

У селищі Загродське громада попрощалася із 26-річним Героєм. На війні загинув Павло Гуменюк.

Він поклав своє життя 25 січня у місті Бахмут Донецької області під час мінометного обстрілу.

— Немає таких слів, щоб висловити біль втрати... Схиляємо голови у глибокій скорботі. Заради вільного майбутнього у небо йдуть найкращі сини України. Царство Небесне Герою. Вічна йому пам'ять. Щирі співчуття рідним, — повідомляють на сторінці Новоушицької тергромади. 

Ігор Зюбрицький

Він був родом з Дунаєвецької тергромади. Ігор Зюбрицький був з 1968 року народження. Він народився в селі Слобідка Рахнівська, а проживав в селі Воробіївка.

Герой помер в медзакладі. В результаті погіршення стану здоров'я, 3 лютого він помер в реанімації Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова.

— Висловлюємо глибокі співчуття та розділяємо біль втрати разом із родиною загиблого Захисника. Низький уклін і вічна пам'ять Герою України! — пишуть в тергромаді. 

Про час зустрічі тіла нашого Героя та похорону повідомлять додатково.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет придбали та очікуємо на його доставку. Для того, аби надіслати гаджет військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (405)
  • Раиса Ялоха Мартинова

    Вічна пам'ять Героям.
  • Tanya Aso

    Вічна і Світла пам'ять 🙏♥️🇺🇦
  • Nataliya Lanovaya

    Вічна пам'ять і слава героям.
  • Светлана Лещенко

    вiчна пам'ять Героям!

keyboard_arrow_up