На війні загинув 19-річний прикордонник. З ним попрощалися у Хмельницькому

На війні загинув 19-річний прикордонник. З ним попрощалися у Хмельницькому
  • Героя не стало 1 квітня.

  • Його поховали на Алеї слави.

Захищаючи Україну, загинув хмельничанин, 19-річний прикордонник Володимир Кофанов. Його не стало минулої суботи, 1 квітня. Сьогодні, 6 квітня, у міській ритуальній службі відбулася церемонія прощання з захисником. На нього прийшли рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади.

Заступник міського голови Хмельницького Михайло Кривак у прощальному слові розповів, що від 24 лютого минулого року місто втратило понад 160 воїнів:

— Сьогодні ми прощаємося з зовсім ще дитиною, з Кофановим Володею, якому було трохи більш як 19 років. Він прожив надзвичайно коротке життя, але дуже яскраве життя героя. Сьогодні я вийшов сюди, щоб сказати слова величезної поваги родині Володі, батькові, матері, бабусі, рідним, близьким, подякувати вам за сина, за справжнього українського чоловіка, за справжнього героя, за справжнього нашого захисника.

Відео дня

Також Михайло Кривак сказав, що важливо пам’ятати про усіх загиблих героїв:

— Тепер і на майбутнє ми просто зобов’язані перемогти в цій війні. Щоб смерть Володі і всіх інших була не даремною, щоб ми могли віддавати належну шану нашим героям. Бо в історії України є дуже багато прикладів, коли стирали з лиця землі могили наших героїв, коли текли червоні ріки української крові, коли вирізали села та міста, вагітних жінок та немовлят тільки за те, що вони українці, і змушували нас забути про це. То нині тут біля Володі ми говоримо, що ми не забудемо і не пробачимо ніколи. І смерть Володі має бути обов'язково відомщеною, жорстоко відомщеною, — сказав чиновник.

Поховали Володимира Кофанова на Алеї слави у мікрорайоні Ракове.

 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (281)
  • Lyudmilla Dobronevska

    Щирі співчуття рідним 🙏Слава Герою 🇺🇦❤️
  • Vasyl Atamaniuk

    Вічна пам'ять герою!
  • Надя Надя

    Вічна пам'ять Герою.
  • Людмила Чернецька

    Вічна та світла пам'ять Герою України !

keyboard_arrow_up