На війні загинув 21-річний хмельничанин Віталій Леськов

На війні загинув 21-річний хмельничанин Віталій Леськов

Хлопець був фанатом футбольного клубу “Поділля”, все життя хотів служити в ЗСУ. 

Надійшла сумна новина з передової. Захищаючи українську землю від московської навали, 5 липня 2022 року загинув хмельничанин Віталій Леськов. Товариші прозвали його Друг Бен. Юнак не дожив лише 17 днів до свого 22 дня народження. Трагічну звістку повідомили на сторінці фанатів футбольного клубу “Поділля”. 

“Друг Бен ще до свого повноліття став на захист нашої держави, долучаючись до чину добровольчих формувань. Окрім того, брав активну участь у діяльності націоналістичних рухів нашого міста, а також був частиною фанатського руху Поділля”, — пишуть в дописі на фанатській сторінці. 

Віталій з юнацьких років поставив собі за мету стояти на захисті держави у бойових підрозділах Збройних Сил України. Принципово обираючи ті з них, які перебувають на передовій боротьби із ворогом, долучився до лав 72-гої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, де і закінчив свій бойовий шлях, віддавши життя за Батьківщину, що є вищою честю і найбільшим подвигом у житті кожного воїна.

Відео дня

“Віталій був гідним сином України. Герої не помирають, вони стають у вічний стрій оберігаючи нас з небес! Він назавжди залишиться на Українській землі, яка буде вільною завдяки подвигу своїх кращих синів і доньок. Ми ніколи не забудемо і ніколи не пробачимо!” — пишуть товариші. 

“Ех друже, так я і не зміг тебе витягнути на виїзд, а ти мене затягти в праву партію. Спочивай з миром, чатуй за нами у Вальгаллі”, — дописує друг Віталія Станіслав Павлінський

Місце та точну дату прощання з Героєм поки не повідомляють.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галина Росоловська

    Спочивайте з Богом Герої

keyboard_arrow_up