Хмельниччина провела у вічність двох Героїв (ФОТО)

Хмельниччина провела у вічність двох Героїв (ФОТО)
Фото зі сторінки Шепетівської міської ради
  • Анатолій Піддубний з Шепетівки.
  • Михайло Кіндзерський з Чемеровець.

Цими вихідними мешканці Хмельниччини провели в останню дорогу трьох своїх Героїв. В суботу в Ярмолинцях попрощалися із Володимиром-Совою Лісовцем. Під час церемонії прощання оголосили про посмертне нагородження сержанта Володимира Сови-Лісовця відзнакою Президента України Володимира Зеленського. Також за дорученням Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного зачитали пам’ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння полеглого захисника в лавах української армії.

2 липня з Воїном Михайлом Кіндзерським прощалися на Чемеровеччині. 

“Михайло  самовіддано протистояв російським окупантам, виборюючи майбутнє нашої держави, своєї родини, нас з вами! Віддавши життя за нашу Україну, за волю та незалежність нашого народу, Михайло Кіндзерський назавжди залишиться в нашій пам’яті. Герої, на чиїх життях вибудовується майбутнє нашої держави – у наших серцях навіки!” — пишуть на сторінці Чемеровецької тергромади. 

Відео дня
Тут і далі фото зі сторінки Чемеровецької тергромади

А 3 липня Шепетівська громада попрощалася зі штаб-сержантом Анатолієм Піддубним. 54-річний Герой загинув під час виконання військового обов'язку 13 березня 2022 року у районі села Піски Чернігівської області. 

Він був родом із Летичева. Там народився. Незабаром сім’я переїхала в Таджикістан в місто Яван. Там він закінчив середню школу і технікум, отримав професію топографа. Потім була служба в армії в місті Біла Церква. Після служби пішов працювати в Херсонську геологорозвідувальну партію. 

Після повернення в Шепетівку продовжив службу за своєю спеціальністю. У 2014 році, вже військовим пенсіонером, Анатолій Михайлович не зміг стояти осторонь подій, які відбувались на сході нашої країни. Повернувшись із зони проведення антитерористичної операції, відновився у своїй частині, де проходив службу на посаді техніка зберігання боєприпасів, повідомляють на сторінці Шепетівської міської ради. 

Героя провели у вічність в рідному місті. Попрощатися прийшло чимало людей. Приїхали військові побратими Анатолія Піддубного. Сотні людей, які підходили до труни, море квітів, скупа чоловіча сльоза на щоках побратимів. 

Тут і далі фото зі сторінки Шепетівської міської ради

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тетяна Музика

    Вічна пам'ять і Царство Небесне Героям, а рідним співчуття і здоров'я.
  • Leopard Leoparda

    біда біда велика...вічна пам.ять загиблим героям за країну... співчуття рідним

keyboard_arrow_up