На війні загинув батько двох дітей Іван Назаров

На війні загинув батько двох дітей Іван Назаров
Фото Героя з допису Василя Підлісного у Фейсбук

Військовому було 38 років. 

Сумна звістка прийшла на Городоччину. 30 червня, виконуючи бойове завдання за призначенням, в ході ведення бойових дій загинув військовослужбовець механізованого батальйону однієї із військових частин Іван Назаров. 

Боєць був 1984 року народження. Родом з села Лісоводи. Вдома залишилось двоє неповнолітніх дітей. Про це повідомляють в Городоцькій міській раді. 

Про загибель Воїна повідомив також і його двоюрідний брат - голова Городоцької ОТГ Василь Підлісний. 

Відео дня

"Знаєте що таїться за цифрою 200 ...? Це коли зупиняється час і в тебе немає зв’язку, коли чуєш: «Абонент знаходиться за зоною досяжності….»: і так проходить день, другий… тиждень». Коли відганяєш страшні думки і знову набираєш номер телефону … та знову немає зв’язку… Коли, привізши допомогу військовим на Схід знову, і знову набираєш номер … поза зоною… Коли лунає телефонний дзвінок і повідомляють, що сталася біда…

І тоді згадуються моменти зустрічі на Сході, коли пораненого забирав із госпіталя з Дніпра у Хмельницький, і після лікування знову у стрій, знову зустріч на Сході… Ніхто не міг думати, що це остання зустріч з двоюрідним братом Іваном!

Іван Назаров - це справжній воїн , який чесно виконував свій обов’язок перед країною та любив Україну понад усе! Герої не вмирають! Вічна пам’ять Герою! Іване, ти завжди будеш жити в добрих справах, у своїх дітях, у серцях людей!" - написав у дописі на Фейсбук Василь Підлісний.

Фото з допису Василя Підлісного

Прощання з Героєм відбудеться на кладовищі у селі Лісоводи у середу 6 липня. Мешканців Городка та Лісоводів просять зустріти труну з тілом військового живим коридором пам’яті. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up