На війні загинув футбольний тренер з Хмельницького Олександр Коротун

На війні загинув футбольний тренер з Хмельницького Олександр Коротун
  • 35-річного чоловіка понад два місяці вважали зниклим.
  • Він виконував бойові завдання в Соледарі.

Увага! Розшук!, - так починалося повідомлення від 23 січня про зникнення Олександра Коротуна. На своїй сторінці у Facebook його розмістив футбольний клуб “Поділля”. Саме тут працював дитячим тренером 35-річний хмельничанин.

Востаннє на зв’язок із рідними він виходив ще минулого року - 25 грудня. Відомо, що тоді військовий був у місті Соледар Бахмутського району на Донеччині.

“Наш Герой! Ти назавжди будеш у нашій пам’яті та серці. Любимо тебе і сумуємо”, - таке повідомлення на своїй сторінці вчора, 10 березня, залишила дружина Олександра Руслана Сілецька.

Відео дня
Без батька залишився син.

“Непоправима втрата! Наш дорогий однокласник, наш Герой! Не віриться! Вічна пам‘ять! Нехай Господь допоможе пройти цю долину печалю і великої втрати! Великий біль! Щирі співчуття тобі Руслано, синочку, батькам!! всім рідним і близьким!, - написала в коментарях під дописом дружини Tanya Vasenda.

У коментарі vsim.ua вона розповіла, що разом із Олександром вона навчалася в деражнянській школі №3 до 8 класу. Далі він навчався у спеціалізованій футбольній школі у Львові. 

У Хмельницькому він виступав за різні команди. Серед них "Патріот", "Helpix", "М'ясний маркет" та інші. Ось що про нього написав хмельницький тренер Едуард Щепанський:

"Друже, ти назавжди залишишся одним з найкращих футболістів з ким я працював. Царство небесне та Слава Герою України!".

"Добра і відкрита людина!Футбольний талант, і добре серце.Саня я дуже радий що ми були знайомі.Слава Герою", - написав хмельничанин Костянтин Щиголь.

Читайте також: 

“Йому назавжди 20 і він назавжди в строю”. Хмельничани попрощались з Михайлом Юрковим

“Пишаюсь тим, що я мати Героя”. Історія 19-річного Євгена Матвійчука, який загинув біля Бахмута

Вимкнути перевіркуПреміум поради

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (118)
  • Людмила Коломійчук

    Вічна пам'ять Герою.
  • Світлана П'ятковська

    Вічна пам'ять Герою...
  • Олена Соколовська

    Вічна і світла пам'ять Герою
  • Танюшка Кацемба

    Біль,жаль,ще більша ненависть до окупантів.                                                             Вічна слава тобі, герою!

keyboard_arrow_up