“Неможливо загоїти в серці рану”: Хмельниччина втратила двох захисників

“Неможливо загоїти в серці рану”: Хмельниччина втратила двох захисників
Фото Героїв зі сторінок місцевих тергромад
  • Олександр Тимощук був родом з Шепетівського району.

  • Степан Толопко мешкав на Теофіпольщині.

Страшні звістки з фронту надійшли одразу в дві громади Хмельниччини. Загинули захисники з Шепетівського та Хмельницького районів. 

У вівторок, 29 листопада, родина Тимощука Олександра отримала повідомлення про загибель чоловіка. Захисник мешкав у Плужненській тергромаді. 

Він поклав своє життя ще 31 серпня під час виконання бойового завдання. Герой боровся з окупантами в районі населеного пункту Новомихайлівка, Донецької області.Звістку повідомили на сторінці Плужненської тергромади. 

Відео дня

Чергова страшна звістка з фронту надійшла на Теофіпольщину. На війні загинув житель села Святець Степан Толопко. Про це йдеться на сторінці селищної ради

— Наш герой мужньо захищав кордони нашої країни, боронив рідну землю від московитської орди, віддав життя за світле і вільне майбутнє України. Щиро співчуваємо рідним Степана. На жаль, словами неможливо загоїти в серці болючу і криваву рану втрати. В цю гірку мить поділяємо горе вашої сім’ї та всією громадою схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам’ять і слава відважному Сину Українського Народу! — зазначають в повідомленні. 

Про час та дату прощання із захисниками поки не повідомляють.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (63)
  • Людмила Гуц

    Вічна пам'ять героям
  • Валя Ліндеман

    Вічна Світла Пам'ять Героям України
  • Таня Залуцька

    Вічна пам'ять ГЕРОЯМ
  • Степан Крыжановский

    Вічна пам'ять Герою України співчуття рідним

keyboard_arrow_up