Попрощалися з хмельничанином Володимиром Васьковським, який загинув на війні

Попрощалися з хмельничанином Володимиром Васьковським, який загинув на війні
  • 39-річний захисник України був активістом та підприємцем.

  • Ще до 24 лютого він записався у тероборону.

  • Загинув хмельничанин на бахмутському напрямку.

У Хмельницькому віддали останню честь загиблому військовому Володимиру Васьковському. 39-річного хмельничанина не стало минулого тижня, 20 січня. Церемонія прощання відбулася сьогодні, 25 січня, у міській ритуальній службі. На неї прийшли рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади.

У мирному житті Володимира Васьковського найбільше знали як активіста. Він займався водоймами та водними ресурсами, їхнім збереженням. Також мав риболовний магазин та захоплювався спортивною риболовлею. Крім того, брав участь у пластунському русі.

— Володя був справжнім, позитивним, енергійним, світлим. Мені випала честь бути знайомим з ним багато років, років 15-17, можливо, й більше. Познайомилися ми в патріотичному русі ще на початку 2000-х. Володя вже тоді був людиною надзвичайно позитивною. Він завжди справляв враження неймовірно енергійної людини, навіть трохи непосидючої людини, надзвичайно активної. Де б він не був, чим би не займався, він завжди навколо себе створював якийсь рух, — згадує міський голова Олександр Симчишин.

Відео дня

До нього Володимир Васьковський часто звертався з тим, щоб проводити зариблення водойм міста та проводити змагання з риболовлі.

Ще до 24 лютого хмельничанин пішов у територіальну оборону. Часто говорив, що потрібно готуватися та проводити вишколи. З початком російського вторгнення Володимир Васьковський служив у ТрО, а потім — в «Азові». Загинув він на бахмутському напрямку внаслідок артобстрілу. У нього залишилися дружина, пасинок та дві доньки.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Людмила Ольваника

    Світла та вічна пам'ять ГЕРОЮ!
  • Ольга Мельник

    Вічна пам'ять Герою
  • Юлия Захарова

    Вічна і світла пам'ять Герою України царство небесне
  • Людмила Мариняк

    Вічна пам'ять Герою України

keyboard_arrow_up