Роман Сокирник та Павло Холявко — загинули двоє військових з Кам’янеччини

Роман Сокирник та Павло Холявко — загинули двоє військових з Кам’янеччини
Фото із ФБ-сторінки Михайла Сімашкевича
  • Холявко Павло майже 2 роки вважався зниклим безвісти. 

  • Сокирник Роман поліг на Луганщині. 

Нещадна війна забирає дедалі більше життів. Жодного дня не минає без втрат. Ще двоє військових з Хмельниччини стали жертвами російської агресії. Про обидві втрати повідомив голова райради Кам’янеччини Михайло Сімашкевич. 

Холявко Павло

Холявко Павло проживав у селі Філянівка. Донедавна його вважали зниклим безвісти. Але підтвердилася інформація, що військовий загинув ще на початку війни. Це сталося 11 березня 2022 року під час авіанальоту противника в районі населеного пункту Варівськ Київської області.

Із 2015 року Павло Холявко став на захист Батьківщини, був призваний по мобілізації. Із 2017 по 2019 рік служив у лавах ЗСУ за контрактом. У січні 2020 року знову підписав контракт, служив у 10-й гірсько-штурмовій бригаді на посаді командира гранатометного відділення. Мав звання — молодший сержант.

Відео дня

Герою було 46 років. У нього залишилися мати, сім’я.

Сокирник Роман

Роман Сокириник мешкав у селі Думанів Гуменецької громади. 13 січня йому виповнилося 29 років. Життя захисника обірвалося поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області. 

— Активний, життєрадісний, розсудливий чоловік, який ще тільки починав будувати свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив… — пишуть на сторінці Думанівської гімназії у Фейсбук. 

Роман народився 1995 року. Опанував фах електрозварювальника. До лав ЗСУ Романа мобілізували влітку 2023 року. У нього залишилась дружина та син.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (48)
  • Світлана Вербова

    Вічна і світла пам'ять Героям, царство небесне, щирі співчуття рідним та близьким
  • Софія Казмірчук

    Жаль...сум...сльози..😥
    Вічна пам'ять загиблим Героям, які віддали життя за Україну
    Співчуття рідним😥😥😥
  • Любовь Словачевская

    Вічна пам'ять Героям!
  • Оксана Бойчук

    Світла памʼять Героям… Низький уклін 🙇‍♀️ родинам.

keyboard_arrow_up