Що треба відремонтувати чи замінити в Хмельницькому: запитали на вулицях міста

Що треба відремонтувати чи замінити в Хмельницькому: запитали на вулицях міста
  • Запитали в перехожих, що варто відремонтувати чи замінити в Хмельницькому.
  • Їхні відповіді переглядайте у відео.

Щойно температура повітря стала вищою, на вулицях міста все частіше стали проводити час хмельничани. Зокрема - на дитячих чи спортивних майданчиках міста. Так, на початку квітня містяни помітили, як руйнуються сучасні ігрові комплекси в сквері Шевченка. Наразі ситуацію вже виправили. Детальніше про це дізнавайтеся в окремому матеріалі.

Водночас в Хмельницькому, на думку хмельничан, ще залишаються об’єкти, за які варто взятися комунальникам. Про це сьогодні, 13 квітня, перехожі розповіли журналістам vsim.ua під час опитування. 

Відео дня
v class="video-block">

Ми запитали в людей, що на їхню думку, варто відремонтувати чи замінити в місті. Деякі з них відповідали: “Все”. При цьому не наводячи конкретний приклад. Інші - згадали про старі будівлі міста, які є пам’ятками архітектури. Розповіли про необхідність огляду й ремонту деяких спортивних майданчиків. Наголосили на пошкодженій бруківці на Проскурівській та пішохідних доріжках, які мають недоліки.

Під час опитування деякі перехожі відповіли, що місто гарно облаштоване. Тож потреби щось ремонтувати чи заміняти немає. Окрім хмельничан вдалося натрапити на переселенців чи гостей міста. На їхню думку, Хмельницький і без ремонту має охайний вигляд.

Загалом конкретних відповідей було небагато. Тож залишайте в коментарях свої думки стосовно того, що варто відремонтувати чи замінити в місті. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (136)
  • Валентина Редько

    Це правда,дитячий майданчик в поганому стані
  • Валентина Редько

    Це правда,дитячий майданчик в поганому стані.
  • Дмитро Коробчинський

    В Україні треба замінити майже всіх чиновників та держслужбовців і тільки маленьку кількість чинуш від загального їх числа можна відремонтувати . І тоді дороги будуть і нетільки .
  • Pavel Kondrashov

    Приберіть будь ласка ПОМОЙКУ! Дуже смердіть.

keyboard_arrow_up