“Щоб і на відстані думала про мене”: хмельницькі чоловіки несуть оберемки квітів для коханих

“Щоб і на відстані думала про мене”: хмельницькі чоловіки несуть оберемки квітів для коханих
  • В День всіх Закоханих хмельницькі чоловіки масово скуповують квіти.
  • Несуть троянди, орхідеї, тюльпани для дружин та коханих дівчат.
  • Які слова підготували для привітання, дізнавалися журналісти vsim.ua.

День святого Валентина у Хмельницькому. Попри мінливу погоду, в повітрі витає аромат кохання, романтики та високих почуттів. Мабуть, сьогодні один із небагатьох днів у календарі, коли кожен третій чоловік на зупинці стоїть із квітами. Хмельничани масово скуповують троянди, орхідеї та лілії для своїх других половинок. В підземці людно та шумно, а продавці просто не встигають обслуговувати всіх закоханих.

Величезні оберемки троянд, квіти у вазонах та в паперових обгортках, серця із квітковою екібаною та багато-багато тюльпанів… Кожен хоче вразити кохану та продемонструвати силу своїх почуттів.

Які слова та квіти обирають хмельницькі чоловіки для привітання жіночої половини, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Відео дня

Ігор, 28 років

Хмельничанин Ігор лише нещодавно познайомився зі своєю коханою Катериною. Проте говорить, що не уявляє вже свого життя без неї.

- Ми знайомі недавно, проте я відчуваю, що це моя людина. Вона скоро їде, тому я хочу, щоб вона в дорозі згадувала про мене. Для цього придбав їй підходящий подарунок. Квіти старався обрати оригінальні, щоб їй сподобались. Мені здається, що свою кохану треба дивувати не лише в День Закоханих. Кохана дівчина заслуговує на приємні подарунки. А про своє кохання треба говорити їй щодня.

Олексій, 28 років

Олексія ми спіймали на зупинці за хвилину до відправлення маршрутки. Чоловік поспішав до коханої, але все ж вирішив розповісти як він обожнює свою дружину.

- Я придбав квіти для коханої дружини Анастасії. Ми разом вже 5 років. І хочу сказати, що це найщасливіший період в моєму житті. Я дуже щасливий чоловік ,бо маю таку дружину.  Я її безмежно кохаю. Вона в мене найкраща і я дякую їй, що вона в мене є.

Ігор, 29 років

Хмельничанин Ігор придбав квіти для коханої Вероніки, з якою зустрічається вже півроку.

Все для коханої. І квіти в першу чергу. Ми разом півроку, але таке відчуття, що знайомі все життя. Це рідна мені людина, тому хочеться робити їй сюрпризи та дарувати подарунки. Я хочу побажати коханій завжди залишатися такою неймовірною та купатися в коханні. А це вже забезпечу.

Ігор, 29 років

Хмельничанин Ігор букет для коханої Анни обирав довго. Говорить, що не всі квіти варті її краси.


- Я купував квіти для своєї дівчини, ми вже разом рік. І для неї я готовий на все. Познайомилися ми в друга на дні народження і з тих пір нерозлучні. Вона мені відразу сподобалася. Вона особлива. Я хочу, щоб поруч зі мною вона завжди усміхалася, в неї чарівна посмішка, і щоб в її житті було місце лише приємним моментам. Я старатимуся для неї з усіх сил.

Читайте також: Скільки коштують квіти на День Валентина у Хмельницькому

Де та за скільки придбати подарунки в День Закоханих

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up