Школярка з Дунаївців здобула президентську стипендію

Школярка з Дунаївців здобула президентську стипендію
Тут і далі фото із ФБ-сторінки Дунаєвецької міської ради
  • Вероніка Сасюк перемогла на всеукраїнській олімпіаді з географії. 

  • А ще дівчинка — президент школи та постійно бере участь у різноманітних конкурсах. 

Обдарована дунаєвчанка отримуватиме президентську стипендію. Дівчину звати Вероніка Сасюк. Вона — учениця Дунаєвецького ліцею №4. 

Вероніка одна із 150 призерів IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад  з навчальних предметів у 2022/2023 начальному році та переможців III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, яким цьогоріч призначили стипендії Президента України. Про це повідомили у Дунаєвецькій міській раді. 

Цього року школярка здобула І місце на IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. 

Відео дня

— Це не випадкова перемога Вероніки, це наслідок її обдарованості, працелюбності та відповідальності. Адже вона: президент школи, лідер, переможець найрізноманітніших конкурсів, олімпіад, МАН, різнобічно розвинена особистість, людина, яка має свою думку і впевнено йде до своєї мети, — додають у громаді. 

Ученицю ліцею готувала вчитель Бега І.В. Нагадаємо, що хмельничанка Юлія Онофрійчук отримуватиме стипендію імені Тараса Шевченка. Цьогоріч її призначили десяти школярам з усієї України. Юлія — випускниця Навчально-виховного об’єднання № 5 імені Сергія Єфремова. У 2023-му вона стала переможницею всеукраїнської олімпіади з мови й літератури.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Читач90

    Прекрасна новина. Приємно що є так молоді особистості які ставлять собі  за головний приорітет інтелектуальний розвиток. Головне щоб вона обрала шлях не депутатки а громадської активістки.
  • Читач37

    Між іншим,я закінчив школу з одніею четвіркою по хімії решта п'ятірки. Іпропхати мене далі у батьків не було ні влади ні грошей.Робіть висновки це Україна.РУКА РУКУ МИЄ.Ана рахунок моєї мами то завали хавло сука.

    Читач90 reply Читач37

    На жаль, Вам не пощастило з датою народження. Якщо у Вас була п'ятибальна система оцінювання відповідно ви закінчили школу до 2000 року. На той час в Україні ще не було запроваджене зовнішнє незалежне оцінювання (з 2004 року). Зараз, саме ЗНО зараз відкриває можливості для будь якого учня зі знаннями. Я до прикладу в 2007 році отримавши хороший бал із ЗНО отримав можливість вступити до рейтингового вітчизняного ВУЗу. Мої співчуття що Вам не поталанило. 90ті дійсно непрості часи для України в плані самореалізації.

    ЧитачЧитачів reply Читач37

    І як ти непропханий тепер виживаєш, бухаєш?
  • Читач37

    А мати її звичайно директриса цієї школи,або працює в мін.освіти.

    ЧитачЧитачів reply Читач37

    У вас з "Читач36" спільна мати.
  • Читач36

    А мати її звичайно директриса цієї школи,або працює в мін.освіти.

    ЧитачЧитачів reply Читач36

    Жаль, що твоя мати тебе такого тупого родила.

keyboard_arrow_up