Симчишин призначив нового директора «Хмельницькводоканалу»

Симчишин призначив нового директора «Хмельницькводоканалу»
Фото газети «Проскурів»
  • Новий керівник візьметься за роботу наступного тижня, 14 грудня.
  • Чи залишиться теперішній очільник «Хмельницькводоканалу» працювати на підприємстві, поки невідомо.

Комунальному підприємству «Хмельницькводоканал» призначили нового директора. Ним став Олександр Надольний. Відповідне розпорядження міський голова Олександр Симчишин підписав вчора, 7 грудня, а на сайті міськради документ з'явився сьогодні, 8 грудня. Олександра Надольний почне виконувати свої обов'язки у четвер, 14 грудня.

Олександр Надольний раніше працював комерційним директором акціонерного товариства «Хмельницькгаз». Цього року компанію позбавили ліцензії на транспортування газу. Замість неї цим зараз займається ТОВ «Газмережі». У минулому Олександр Надольний також був керівником та одним із засновників приватного підприємства «Газспецсервіс Поділля». Воно було припинене 2015 року. Такі дані є в аналітичній системі «YouControl».

Нагадаємо, що від січня 2022 року директором «Хмельницькводоканалу» у статусі виконувача обов'язки був Олександр Новосад. Чи залишиться він працювати на підприємстві, наразі невідомо. Така відповідь журналісту vsim.ua з цього приводу була від прессекретаря підприємства Анни Помаранської.

Відео дня

Додамо, що у листопаді цього року стало відомо про конфліктну ситуацію у «Хмельницькводоканалі» за участі Олександра Новосада. 2 грудня 2022 року він перевів свого підлеглого, начальника автоцеху, на нижчу посаду — заступника начальника цього підрозділу. Згодом між ними почався робочий конфлікт, який переріс в особистий. Новосад погрожував підлеглому звільненням.

Відтак працівник в умовах психологічного тиску написав заяву на звільнення за згодою сторін. У відділі кадрів підприємства він передумав, порвав документ та викинув у смітник. Олександр Новосад наказав склеїти заяву та принести йому на підпис. На підставі цієї заяви працівника звільнили. Згодом він поновився на роботі через суд та домігся виплати зарплати за період вимушеного прогулу. Більше про цю історію читайте за посиланням.

У період керівництва Олександра Новосада на підприємстві був ще один «кадровий» скандал. У березні цього року журналісти vsim.ua отримали відео, зняте заступником міського голови Хмельницького Василем Новачком. На ньому чиновник показував встановлений в місті люк та говорив про те, що робота виконана неякісно. При цьому називав працівника «Хмельницькводоканалу», який це зробив, дибілом. Також казав директору підприємства Олександру Новосаду його звільнити. Прочитати матеріал та подивитися відео можна за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (57)
  • Валентина Зиняк

    Люди це капець з деректора на деректора де вже ті хлопці
  • Яків Мазур

    Можливо наші керівники читають те що народ пише і тому напишу свою думку. Чому водоканал витрачає кошти не за призначенням?  До 2023 року одна людина приходила і розпломбовувала і пломбувала лічильники і складала акт, а в цьому році аж ТРИ (водій, складальник(ця) акту і мужчина який обрізає пломби і пломбує). Далі, в водоканалі ще одна людина приймає (видає) лічильники і + ще повірка + реєстрація черги (пломбування). А ще касир. Не забагато?  В підсумку, повірка лічильника (одного) 14 грн., а підготовка лічильника 91 грн. 55 коп.. + ремонт (окремо). Скажіть, ЩО ТАКЕ ПІДГОТОВКА?
  • Sergo Makogonchyk

    Коли нарешті в нас буде Демократія......
  • Олег Жиловский

    По морді видно,шо злодій!

keyboard_arrow_up