Сім’я поліцейського створює патріотичні картини та допомагає ЗСУ

Сім’я поліцейського створює патріотичні картини та допомагає ЗСУ
Тут і далі фото зі сторінки Шепетівського РУП

Одна з таких картин пішла з аукціону за 2 тисячі гривень. 

Володимир Жданов – капітан поліції. Чоловік працює в ізоляторі тимчасового тримання в Шепетівці. Поки голова сімейства зайнятий на відповідальній службі, його дружина та діти займаються волонтерством, допомагаючи ЗСУ. Про це розповідають у поліції. 

Двоє дітей Володимира — 14-річний Валерій та 9-річна Вікторія Жданови — малюють патріотичні картини. Вони продають свої витвори на аукціоні, а виручені кошти віддають на потреби оборонців країни.

Відео дня

Нещодавно картина Вікторії принесла чималий прибуток – 2 тисячі гривень. Всі кошти дівчинка передала благодійній організації “Птахи перемоги". Це вже не перший внесок родини у майбутню перемогу України.

— У планах — продовжувати почату роботу. Хоча Вікторія та Валерій самі потребують дороговартісного лікування, діти наполягають, щоб усі зароблені з аукціонів кошти передавали на ЗСУ, — запевняють у поліції. 

Сам батько всіляко підтримує захоплення малих благодійників. 

 — Радію, коли бачу як стараються мої діти. Такі картини потребують старань та кропіткої роботи, і малі не відступають перед труднощами, — розповідає тато Володимир, — саме захоплення малюванням вважаю корисним та розвиваючим.

Мама Ірина, кажуть, в поліції, також «не відстає». Вона — чудова рукодільниця, знана своїми вишуканими виробами з бісеру. Тож у вільний час також творить разом з дітьми. Її роботи розбирають «як гарячі пиріжки». Відтак, Жданови часто бувають у волонтерів. 

У коментарях хмельничани підтримують ініціативну родину.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Es fero

    тризуб вогняний дуже гарно
  • Читач96

    Яка талановита сім'я!!! Я в захваті!!!

keyboard_arrow_up