У боях з російськими окупантами загинули четверо жителів Хмельниччини

У боях з російськими окупантами загинули четверо жителів Хмельниччини
  • Один був командиром, другий — прикордонником. 

  • Третій — стрільцем, а останній — боронив землю до останнього подиху.

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Хмельниччина щодня втрачає своїх Героїв. За останню добу ще 4 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Ізяславська, Кам’янецька, Берездівська та Чемеровецька тергромади.

Юрій Дзюбрін

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом знову торкнувся Ізяславщини. 13 лютого на Донеччині ворог безжально обірвав життя військового з села Щурівці. Юрій Дзюбрін мав звання старшого сержанта, стрільця-санітара 3 гірсько-штурмового відділення 2 гірсько-штурмового взводу 1 гірсько-штурмової роти.

За весь цей час побував у багатьох гарячих точках України, де тривають запеклі бойові дії. Захищаючи свою родину, територіальну цілісність держави, загинув у розквіті сил і життя...

Відео дня

— Коли ворог підступно зайшов на нашу територію, Юрій за першим покликом серця став на захист Батьківщини. Йому тепер навіки 43… Така страшна ціна миру і волі, ціна наближення перемоги. Відданий та професійний боєць, щирий патріот і просто добра та життєрадісна людина – саме таким Юрій назавжди залишиться у нашій пам’яті, — повідомляють в Ізяславській тергромаді

Про дату та час прибуття кортежу із тілом загиблого земляка та чину поховання воїна повідомлять згодом. 

Валерій Матвійчук

Захищаючи країну від російського агресора, під час виконання бойового завдання загинув житель села Селичів Валерій Матвійчук. Він був 1972 року народження.

— Висловлюємо співчуття рідним та близьким. Сумуємо за нашим захисником. Світла пам’ять герою! — пишуть на сторінці Берездівської тергромади

З Героєм попрощалися сьогодні, 16 лютого, у рідному селі. 

Руслан Холявко

Військовий загинув під час мінометного обстрілу у Краматорському районі Донецької області. Руслан Холявко був із Нової Ушиці. Він проходив військову службу за контрактом у прикордонній службі.

За життя Руслана Володимировича було нагороджено орденом третього ступеня «За заслуги», відзнакою Президента України «За участь у антитерористичній операції», повідомив нардеп Володимир Мельниченко

Про дату та час прощання з Воїном поки не повідомляють. 

Олег Міщинський

Військовий загинув під Бахмутом на Донеччині. Це сталося 13 лютого. Він був родом з села Демківці, що на Чемеровеччині. Олег Міщинський був 1984 року народження.

— Для односельців Олег запам’ятався школярем місцевих закладів освіти, випускником Кутковецького ПТУ, молодим юнаком, що пішов на строкову службу, — повідомляють в Чемеровецькій тергромаді. 

Вже з серпня 2022 молодший сержант Олег Міщинський став до лав захисників України від російського окупаційного режиму. Він був командиром бойової машини одного з гірсько-штурмових підрозділів Збройних Сил України. Поклав своє життя під час ведення бойових дій, будучи вірним військовій присязі, в ім’я мирного майбутнього нашої держави.

Героя ховатимуть у селі Клинове Сатанівської територіальної громади, про дату повідомлять додатково.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (38)
  • Galyna Grebenchenko

    СПІВЧУТТЯ РІДНИМ ТА БЛИЗЬКИМ!ВІЧНА ПАМЯТЬ ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!
  • Maria Ferreira

    PAZ para os Heróis soldados Ucrânianos sentidos pêsames obrigada por lutar pelo seu País 🌟🙏🇺🇦❣️❣️❣️🙏❣️ Amém 🇵🇹.
  • Инна Чорна

    Царство небесне, Вічна пам'ять Герою України, щирі співчуття рідним та близьким.
  • Валентина Коваль

    Вічна память Царство НЕБЕСНЕ щирі співчуття рідним

keyboard_arrow_up