У боях з російськими окупантами загинули троє Героїв із Хмельниччини

У боях з російськими окупантами загинули троє Героїв із Хмельниччини
  • Микита Селіверстов був із багатодітної сім’ї.

  • Сергій Дубовий мешкав у селі на Кам’янеччині.

  • Віталій Ясінський загинув під час відбиття ворожого штурму. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Не припиняють надходити сумні звістки на Хмельниччину. Днями ще 3 громади дізналися про загибель на війні своїх захисників. Це Городоцька, Орининська та Новоушицька тергромади. 

Микита Селіверстов

Микита Селіверстов із Новоушиччини загинув у 23 роки. Захисник народився 8 вересня 1999 року у Запорізькій області. У 2008 році разом з батьками переїхав на постійне місце проживання у село Косиківці. Закінчив місцеву школу у 2017 році. 

Тоді пішов на строкову службу. Після цього проходив військову службу за контрактом в Десантно-штурмовій бригаді. Виріс у багатодітній сім'ї.

Відео дня

Загинув Герой 25 лютого внаслідок ракетного обстрілу в місті Дружківка Краматорського району Донецької області. Вдома на нього чекали батько, мати, брат і сестра.

— Розділяємо пекучий біль рідних і близьких Героя. Схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Героя, який віддав своє життя за волю та незалежність усієї України, — пишуть в Новоушицькій тергромаді.

Із Героєм прощатимуться завтра, 9 березня. Поховання відбудеться в п’ятницю у селі Косиківці.

Сергій Дубовий

— На жаль, війна продовжує свій смертоносний  лік. І знову страшна звістка, в яку не хочеться  вірити  до останнього. Боляче. Тяжко на душі, — пишуть на сторінці Орининської тергромади

Клята війна забрала життя мешканця села Ріпинці Сергія Дубового.

Дату прощання з полеглим кам’янчанином обіцяють повідомити згодом.

Віталій Ясінський

Завтра, 9 березня, додому "на щиті" назавжди повернеться Герой до Городоцької громади. Віталій Ясінський був старшим навідником гранатометного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти.

38-річний військовий загинув 12 грудня, під час відбиття штурмових дій противника поблизу населеного пункту Яковлівка Донецької області.

Прощання з Героєм відбудеться у п'ятницю, 10 березня. Поминальна панахида пройде о 12.00 у храмі святого Станіслава, в Городку. 

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Ольга Єрмакова

    Вічна світла пам'ять та Царство Небесне Героям. Щирі співчуття рідним
  • Инна Чорна

    Вічна пам'ять Герою України, щирі співчуття рідним та близьким.
  • Людмила Чернецька

    Вічна пам'ять та царство небесне Героям !
  • Раїса Романова

    Вічна пам'ять Героям! Щирі співчуття рідним.

keyboard_arrow_up