«Піду й не побоюся». Попрощалися з загиблим військовим Віталієм Гнипелем

«Піду й не побоюся». Попрощалися з загиблим військовим Віталієм Гнипелем
  • Героя не стало 1 березня.

  • Йому було 33 роки.

У Хмельницькому віддали останню шану загиблому військовому Віталію Гнипелю. 33-річний герой поліг, захищаючи Україну, тиждень тому, 1 березня. Сьогодні, 7 березня, у міській ритуальній службі відбулася церемонія прощання з загиблим. На неї прийшли рідні, друзі, бойові побратими, представники місцевої влади.

Серед них був і Олександр, давній друг Віталія Гнипеля. Чоловік розповідає — дружили ще з дитинства. Віталій був родом з села Лугове теперішньої Розсошанської громади, а Олександр — з Колибані. Будучи дітьми, вони часом збиралися та йшли ловити рибу.

Віталій працював на різних роботах. Зокрема, разом з Олександром близько року працював на обслуговуванні сонячних батарей. Загиблий був веселим та хорошим чоловіком, згадує Олександр.

Відео дня

— Він хотів іти… Якось майже рік тому ми їхали з ним, оце відколи почалася війна, після 24 числа, ми з ним їхали в автобусі, говорили, він казав — «якщо скажуть, що призивають, я піду, я навіть не побоюся». Він пішов, його мобілізували, потім я один раз ним зідзвонювався, він казав, що все добре, все класно, ми їх «лупимо». Казав, є «отвєтки», але слабенькі. От, на жаль, першого числа сталося дуже-дуже погане. На жаль, його не стало, — розповів Олександр.

Поховали Віталія Гнипеля на Алеї слави у мікрорайоні Ракове.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Ольга Єрмакова

    Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна світла пам'ять та Царство Небесне Герою!
  • Лілія Кузьмова

    Вічна пам'ять Герою
  • Наташа Кармалита

    " Піду і не побоюся", а хтось дуже боїться, так, що тікає на Закарпаття, або ще дальше... Низький уклін, співчуття рідним, і вічна пам'ять Герою!
  • Инна Чорна

    Царство Небесне, Вічна пам'ять Герою України, щирі співчуття рідним та близьким.

keyboard_arrow_up