У боях загинули троє воїнів з Хмельниччини

У боях загинули троє воїнів з Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • Юрій Мосьпак та Олександр Васильчук – зі Шепетівщини.
  • Олександр Прохніцький - хмельничанин.

У жалобі Хмельниччина. Вмивається слізьми-дощами. Щодня хоронить своїх Героїв. Рвуться від болю серця… Яку ж високу ціну платимо за кожен клаптик звільненої української землі! Ми зобов’язані перемогти! В ім’я Героїв, котрі загинули.

«Саша, цього не може бути»: загинув Олександр Прохніцький

На фронті, захищаючи Україну, загинув вчитель історії навчально-виховного комплексу села Малиничі, що в Хмельницькому районі, Олександр Прохніцький.

Відео дня

«Чорним вороном у шкільну родину прилетіла звістка про загибель нашого колеги, вчителя історії Олександра Анатолійовича Прохніцького, – зізнався у соцмережах директор навчального закладу Володимир Гусар. – Коли в Україну увірвалася біда – він не залишився осторонь. Щирий, справедливий, невгамовний, справжній патріот своєї держави, спочатку Олександр Анатолійович займався волонтерством, а згодом став пліч-о-пліч з побратимами у боротьбі з ворогом. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій. Герої не вмирають! Олександр Анатолійович залишиться назавжди в пам’яті шкільної родини».

«Біда торкнулась родини Хмельницької СЗОШ І-ІІІ ступенів №6. Загинув чоловік нашої колеги Юлії Прохніцької. Олександр завжди був веселий, життєрадісний, вічний жартівник, людина мирної професії - вчитель історії. Наші співчуття дружині Юлії, сину Назару та матері… На жаль, Герої помирають, але пам’ять про них залишається в наших серцях назавжди…», — йдеться у дописі колективу навчального закладу.

Воїн був випускником Хмельницької загальноосвітньої школи №12.  Закінчив школу в 2002-му.

«Уся шкільна родина висловлює співчуття родині загиблого... Вічна пам’ять та слава Герою! Слава Україні! Герої не вмирають!» - зазначають у соцмережах в групі освітнього закладу.

«Історичний факультет спіткала велика втрата. Героїчно загинув наш випускник Олександр Прохніцький. Вічна пам’ять! Герої не вмирають», — написав декан історичного факультету Кам’янець-Подільського національного педагогічного університету імені Огієнка Анатолій Глушковецький. У цьому виші навчався Герой.

А під дописами – співчуття рідним й близьким загиблого, спогади.

 

Інформації про дату, час та місце прощання з Героєм не вказано.

 

«Серце розривається від болю»: загинув Юрій Мосьпак

Під час штурмових дій на Херсонщині 1 жовтня загинув ізяславчанин, молодший сержант, бойовий медик гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону Юрій Мосьпак.

«Як тільки почалася ця жорстока війна, він не міг залишатись осторонь і пішов на передову рятувати життя захисникам, - констатують в Ізяславській міській раді. - Але, на жаль, доля розпорядилась інакше - забрала його життя в боях за нашу Україну! Висловлюємо щирі співчуття рідним новітнього Героя! Вічна і світла пам'ять захиснику України!»

А під дописом – співчуття рідним й близьким загиблого, спогади.

Про місце та час поховання Воїна  в мерії обіцяють повідомити додатково.

 

«Віро, ти виховала справжнього Героя»: загинув Олександр Васильчук

Під час ведення наступальних бойових дій на Херсонщині від рук окупантів загинув сержант, командир мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону Олександр Васильчук.

Воїн родом зі Щурівчиків, що на Ізяславщині. Йому назавжди буде 43 роки.

«Наш новітній Герой був мужнім, відповідальним бійцем та командиром, вірно служив народові України. Та, на жаль, пішов у Вічність… Пішов так, як йдуть усі справжні воїни — під час бою, проявивши свою генетичну міць, захищаючи свою землю та наше майбутнє від загарбників, - зазначають в Ізяславській міській раді. - Поповнивши небесне військо славних синів і доньок української Нації, тепер Олександр став нашим Ангелом-охоронцем. У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким воїна, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять і вічна слава нашому Захисникові!»

А під дописом – співчуття рідним й близьким загиблого, спогади.

 

Про місце та час поховання Воїна  в мерії обіцяють повідомити додатково.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (502)
  • Магазин "Мода" одежда для женщин

    Слава мужнім Героям віддавшим своє життя. Царство небесне. Вічна пам'ять.
  • Тетяна Бикова

    Вічна пам'ять Героям, співчуття рідним
  • Оксана Лихолат

    Вічна пам'ять Героям!
  • Маиса Мала

    Вічна і світла Пам'ять Героям

keyboard_arrow_up