У Хмельницькому померла акторка театру імені Старицького — Лариса Власенко

У Хмельницькому померла акторка театру імені Старицького — Лариса Власенко
Фото акторки зі сторінки драматичного театру

Актрисі було 74 роки.

Лариса Власенко була народною артисткою України. Жінка працювала в театрі імені Старицького з 1969 року. Була провідним майстром сцени. Її серце перестало битися 11 грудня, у неділю. Про це повідомляють на сторінці театру в соцмережах. 

— Театр імені Михайла Старицького втратив частинку своєї душі. Вчора припинило битися серце Народної артистки України Лариси Власенко — актриси, яка завжди була головним енергійним зарядом творчого життя нашого театру. Позитивна, життєрадісна, чуйна, мудра, вона знала, як допомогти та підтримати друзів і колег. Нехай добрий, світлий спомин назавжди залишиться у серцях рідних, колег й усіх, хто її знав, любив і шанував, — йдеться в повідомленні. 

Біографія акторки

Лариса Кирилівна Власенко народилася 11 квітня 1948 року в Олесько-Буському району на Львівщині. Там же вона навчалась в студії імені Івана Франка. Згодом працювала у Київському академічному національному театрі імені Франка. 

Відео дня

А тоді перебралась на Хмельниччину. З 1969 року Лариса Власенко почала працювати у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі імені Старицького. Жінка має чимало нагород та відзнак. 

Її удостоїли почесним званням «Народний артист України» відповідно до Указу Президента України №868/2019 від 28 листопада 2019 року.

Які ролі зіграла

За життя Лариса Власенко виявила себе як обдарована артистка з широким творчим діапазоном. Творча ініціатива, глибоке проникнення в суть ролі дозволили їй створити на сцені театру низку різнопланових образів:

Жінка померла у віці 74 років. Про дату та час прощання з актрисою в театрі обіцяють повідомити додатково.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Майя Цінчик

    Царство небесне душі!! Вічна пам'ять 🙏🙏🙏
  • Татьяна Панасюк

    Земля пухом
  • Алёна Кушнир

    Вічна пам'ять!
  • Світлана Довгун

    Світла і вічна пам'ять. Співчуття рідним і близьким.

keyboard_arrow_up